Distributie & Magazijn - prime cargo

Ompakken van goederen op een snelle en efficiënte manier

Tijd speelt een cruciale factor bij Prime Cargo in Kolding. Door strakke deadlines van klanten wereldwijd, dienen de goederen op tijd vervoerd, opgeslagen en doorgestuurd te worden.

Uitdagingen

  • stop Tijdsgebonden routines op uur en tijd
  • stop Stapels karton
  • stop Grote en constante stroom van karton

Gekozen machine

Schroefpers model SPN

Container inhoud: 6-8 ton karton

Voordelen

  • done Aanzienlijke besparingen op afvalverwerking
  • done Zware verdichting
  • done Hogere verdichtingsverhouding

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Tijd is een belangrijke factor

Elke dag worden grote hoeveelheden goederen verwerkt voor klanten in binnen- en buitenland . Veel goederen moeten worden omgepakt , wat een aanzienlijke hoeveelheid kartonafval opleverd. Door strakke deadlines van klanten wereldwijd is tijd een belangrijke factor.

Een schroefpers voor een betere dienstverlening

Voorheen gebruikten de medewerkers van Prime Cargo veel tijd aan het afvalverwerkingsproces . Bovendien namen grote hoeveelheden kartonafval veel ruimte in beslag, welke beter voor opslag van goederen benut kon worden.

Nu deponeren de werknemers hun kartonafval direct in de trechter van de perscontainer . Extra ruimte voor de opslag van afval is overbodig. Vanwege het feit dat de werknemers het gebouw niet verlaten om het afval te verwijderen, versnelt het ompakproces en verhoogt het serviceniveau.

De Rolls Royce onder de perscontainers

Momenteel zijn drie terminals in Kolding voorzien van een schroefpers. Kartonafval van omgepakte goederen wordt gecomprimeerd, waarna de goederen worden doorverstuurd aan de eindgebruiker. Manuele toevoer voor twee perscontainers en de derde wordt automatisch bedient via een lopende band.

De conclusie van Peter Høilund , Facility Manager bij Prime Cargo is duidelijk: "We hebben gekozen voor Bramidan door een afvaloplossing, waarbij de kwaliteit overeenkomt met het niveau van dienstverlening aan onze klanten. We gingen gewoon voor het Rolls Royce model."

Bramidan drum press outside Zackenberg research station in Northeast Greenland

De schroefpers is efficiënt en verwerkt grote hoeveelheden karton, zelfs bij continue toevoer. Op deze manier vermijdt Prime Cargo dat het afval zich onnodig ophoopt.

Inzameling met 50 % verminderd

De schroefpers is uitgerust met een speciaal toevoersysteem voor dikke stukken karton, die een optimale comprimeringsgraad van het afval realiseert.

Vergeleken met de oude afvaloplossing is de hoeveelheid gecomprimeerd afval per schroefpers nu verdubbeld, vanwege de hoge mate van verdichting .

Dit betekent dat Prime Cargo aanzienlijke besparingen met betrekking tot transport van volle containers heeft ervaren. Inzameling is met 50% verminderd.

De keuze werd gemaakt voor een Bramidan schroefpers voor een afvaloplossing met een groter serviceniveau.

— Peter Højlund, Facilty Manager, Prime Cargo

Feiten over:

Prime Cargo

Prime Cargo is een internationaal expeditiebedrijf met het hoofdkantoor in Kolding Denemarken. Dit bedrijf, met vestigingen en agentschappen over de hele wereld, is totaal leverancier van transportoplossingen op zee , op de weg en in de lucht , maar ook voor opslag en logistiek.

Feiten over:

Prime Cargo

Prime Cargo is een internationaal expeditiebedrijf met het hoofdkantoor in Kolding Denemarken. Dit bedrijf, met vestigingen en agentschappen over de hele wereld, is totaal leverancier van transportoplossingen op zee , op de weg en in de lucht , maar ook voor opslag en logistiek.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

phone 071 331 1547
mail verkoop@bramidan.nl


Op zoek naar alternatieve afvaloplossingen?
Bekijk ons ​​volledige assortiment

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up