Referenties - klanten die voor ons hebben gekozen

Ons brede assortiment kwalitatief hoogwaardige producten voldoet aan de vraag naar oplossingen voor afvalverwerking in veel bedrijven. Lees hier enkele verhalen van onze klanten.


Retail - Kleine winkels

Argedis Total

Dankzij twee X25 ADs balenpersen heeft Argedis Total de kartonafvalinzameling tot een zesde gereduceerd

Twee X25 AD balenpersen met automatische deuren hebben de ophaalmomenten van kartonafval van Argedis tot een zesde teruggebracht. De machines maken het mogelijk om de beste prijs voor hun karton uit te onderhandelen.

Lees hier het volledige verhaal

Statoil

Statoil bespaart ruimte en tijd met een B3 balenpers

Bij het Deense Statoil-servicestation in Brabrand is door de installatie van een B3 balenpers een 2 m2 overbodig geworden. Het is ook niet meer nodig dozen klein te snijden alvorens deze weggegooid worden.

Lees hier het volledige verhaal

Würth

Balenpers verhoogt de efficiëntie en veiligheid op de werkvloer bij Würth

De investering in een Bramidan X10 balenpers stelt de Deense gereedschapsleverancier Würth in staat om eigen middelen vrij te maken voor de dagelijkse werkroutines en om de veiligheid op de werkvloer te verhogen.

Lees hier het volledige verhaal


Retail - Middelgrote winkels

Leader Price

Leader Price investeerde in twee balenpersen en bespaarde 30% op hun afvalrekening

Door te kiezen voor de balenpersen B20 en X25 AD voor hun magazijn, verlaagde Leader Price de kosten voor afvalverwerkingsapparatuur met 30%.

Lees hier het volledige verhaal

SuperBrugsen

SuperBrugsen perst hopen verpakkingsafval samen met twee balenpersen

Medewerkers van de Deense supermarkt SuperBrugsen pakken twee keer per week consumptiegoederen uit. Met behulp van twee balenpersen ruimen ze het verpakkingsafval snel op. Hierdoor blijft de opslagruimte netjes en opgeruimd.

Lees hier het volledige verhaal

Ace Hardware

Pers bespaart Ace Hardware aanzienlijke onderhoudskosten

Door te investeren in een X25 balenpers verwacht Ace Hardware Store de reparatie- en onderhoudskosten te verlagen in vergelijking met hun oude balenpers.

Lees hier het volledige verhaal

Tuincentrum Groenrijk

Tuincentrum Groenrijk bespaart jaarlijks € 1200 op containerhuur dankzij een Bramidan balenpers

Door een B20 balenpers zijn afvalcontainers niet langer nodig bij tuincentrum Groenrijk. Dat betekent op jaarbasis een besparing van € 1200 op de containerhuur - en de investering in de balenpers betaalt zich in slechts vijf jaar terug.

Lees hier het volledige verhaal

Norauto

Balenpersoplossing betekent 50% meer ruimte bij Norauto

Voor het Franse autocentrum Norauto leverde een X25 balenpers van Bramidan een ruimtebesparing op van meer dan 50%. De balenpers biedt ook duidelijke economische voordelen. Norauto stopte met het leasen van containers en verminderde het aantal afvalophaalmomenten.

Lees hier het volledige verhaal

Tuincentrum Æ Gårne

Bij tuincentrum Æ Gårne maakt de X30 balenpers één uur vrij in de dagelijkse werkzaamheden

Twee Bramidan X30's maakte de afvalverwerking van tuincentrum Æ Gårne zo efficiënt, dat ze dagelijks meer dan een uur aan afvalverwerking besparen.

Lees hier het volledige verhaal


Retail - Grote winkels

Media Markt

X30 balenpersen verminderen de afvalophaalmomenten met 40% en de kosten met € 360.000 voor Media Markt

Nadat de Nederlandse elektronicaketen X30 balenpersen van Bramidan in al hun winkels installeerde, verminderde het bedrijf de afvalophaalmomenten met 40%, waarmee het bedrijf jaarlijks € 360.000 bespaart.

Lees hier het volledige verhaal

OBI

OBI zet afval om in waarde met een Bramidan X30 balenpers

In plaats van tijd en geld te besteden aan de verwijdering van los afval, koos het Hongaarse doe-het-zelfcentrum OBI voor een Bramidan X30 balenpers en verkoopt het nu stevig samengeperste balen aan de papierindustrie.

Lees hier het volledige verhaal


Industrie & Productie

Prairie State Group

Prairie State Group bespaart meer dan € 1000 per maand met de B30 Wide balenpers

Na de investering in een Bramidan B30 Wide balenpers bespaart de Prairie State Group, fabrikant van aangepaste etiketten, meer dan € 1000 op hun maandelijkse afvalrekening - en verbetert het recyclingpercentage met 40%.

Lees hier het volledige verhaal

Cosmeva

Cosmeva bespaart jaarlijks € 170.000 op afvalverwerking met de Bramidan X30

Met zeven Bramidan X30 AD's op de fabrieksvloer bespaart de Franse cosmeticaproducent Cosmeva drie mensen in de dagelijkse afvalverwerking en meer dan € 170.000 euro per jaar op het totale afvalprogramma.

Lees hier het volledige verhaal

Citizens of Humanity

De B30 Wide maakt personeel vrij voor productiewerkzaamheden bij Citizens of Humanity

Na de investering in een B30 Wide balenpers, bespaart de denimfabriek in Los Angeles zoveel tijd dat vanuit de verwerking van dozen één medewerker overgeplaatst is naar de productie.

Lees hier het volledige verhaal

Maserati

Bramidan balenpers reduceert Maserati's afvalophaalmomenten tot een zesde

Een schonere fabrieksvloer, een vermindering van de dagelijkse afvalophaalmomenten met een zesde en besparingen op de huur van containers: dat zijn de voordelen voor de Italiaanse autofabrikant Maserati, na de installatie van de balenpersen van Bramidan.

Lees hier het volledige verhaal

Method Home

Balenpersen helpen Methode Home de belofte na te komen dat er geen afval wordt gestort

Met twee balenpersen van Bramidan sorteert de milieuvriendelijke zeepfabrikant Method Home uit Chicago zijn productie-afval zorgvuldig om ervoor te zorgen dat er niets naar de stortplaats wordt gebracht.

Lees hier het volledige verhaal

Donson Machine

Donson Machine halveert het aantal afvalophaalmomenten met een Bramidan balenpers

Na de installatie van een B30 Wide balenpers sorteert machinefabrikant Donson Machine nu zijn afval. Het aantal afvalophaalmomenten is met succes gehalveerd.

Lees hier het volledige verhaal

Nitta

Nitta overwint PVC-stof in de fabriek met B5 Wide balenpers

De recycling van grote zakken PVC-poeder zorgt voor veel stof - een stressvolle taak voor de medewerkers. Een B5 Wide balenpers perst de zakken samen tot stofvrije balen van 100 kg.

Lees hier het volledige verhaal

Beck Pack

De balenpers bij Beck Packs zet een jaarlijkse afvaluitgave van € 13.500 om in winst

Door te investeren in een horizontale balenpers zette verpakkingsproducent Beck Pack een jaarlijkse afvaluitgave van € 13.500 om in winst door de verkoop van balen karton. De investering in de balenpers betaalt zich binnen slechts drie jaar terug.

Lees hier het volledige verhaal

Chicago Coding Systems

ROI voor Bramidan X10 van slechts 20 maanden bij Chicago Coding Systems

Over de investering in een balenpers hoefde men bij Chicago Coding Systems niet lang na te denken. Hun afvalkosten en de huur van containers overtrof het maandtarief voor de aanschaf van een balenpers ruimschoots - de ROI van de balenpers was minder dan 20 maanden.

Lees hier het volledige verhaal

Rewair

Rewair bespaart een uur per dag op afvalverwerking dankzij de Bramidan X30

Sinds de installatie van een Bramidan X30 aan het einde van de productielijn bespaart RewAir ongeveer een uur per dag, omdat afval niet naar een externe container vervoerd hoeft te worden.

Lees hier het volledige verhaal

Sauer-Danfoss

Aanzienlijk toegenomen productie met de toevoeging van 10 balenpersen van Bramidan

Nadat de Deense hydraulicafabrikant Sauer-Danfoss 10 balenpersen van Bramidan direct bij de productie-afvalstroom installeerde, nam is de productie voldoende toe om de investering in 10 balenpersen te rechtvaardigen.

Lees hier het volledige verhaal

Scheria Verdienst

Twee weken durende proef overtuigde Scheria Verdienst om balenpersen te gaan gebruiken

Scheria Verdienst, producent van vleesproducten, was niet helemaal overtuigd van de voordelen van samenpersen. Het bedrijf koos voor een gratis proefperiode van twee weken voor Bramidan balenpersen. De proef resulteerde al snel in een investering in twee balenpersen.

Lees hier het volledige verhaal

Sunarc Technology

Vier Bramidan balenpersen leveren Sunarc Technology een dagelijkste tijdsbesparing van 30 minuten op

Door de installatie van vier Bramidan balenpersen direct in het productiegebied zijn er bij Sunarc Technology in de workflow meer dan 30 minuten per dag vrijgemaakt voor de medewerkers.

Lees hier het volledige verhaal

Tissot

Tissot bespaart 200 minuten per dag dankzij een Bramidan balenpers

Een geautomatiseerde kanaalpersoplossing van Bramidan bespaart de Zwitserse horlogemaker Tissot elke dag meer dan 200 minuten afvalverwerking dankzij een verbeterde efficiëntie.

Lees hier het volledige verhaal


Distributie & Magazijn

Bravilor

Succes van de balenpers overtuigt Bravilor om in zes extra machines te investeren

Voor Bravilor bleek de X25 qua optimalisatie van de werktijd van het personeel en voor de totale productiestroom zo succesvol dat het bedrijf vijf extra balenpersen heeft toegevoegd aan hun machinepark voor verdere optimalisatie en productiviteit.

Lees hier het volledige verhaal

Louis Vuitton

Louis Vuitton bespaart met de X25 maandelijks € 1500 op afvalinzameling

De dagelijkse afvalinzameling werd teruggebracht tot slechts één per week met een X25. Dit levert Louis Vuitton een maandelijkse besparing op van € 1500. De kleine kelder onder het hoofdkantoor in Parijs is netjes en opgeruimd omdat de meeste bakken overbodig zijn geworden.

Lees hier het volledige verhaal

Chicago Tech

Bramidan B30 Wide verbetert de recyclingpercentages van Chicago Tech

Met een Bramidan B30 Wide balenpers zorgt Chicago Tech ervoor dat al hun karton wordt gerecycled en niet op de vuilnisbelt belandt. Bovendien genereren gesorteerde balen een hogere omzet.

Lees hier het volledige verhaal

Prime Cargo

Schroefverdichters verminderen het aantal afvalophaalmomenten met 50%

Sinds Prime Cargo investeerde in een schroefverdichter van Bramidan perst het bedrijf twee keer zoveel karton samen. Hiermee is het aantal afvalophaalmomenten met 50% verminderd.

Lees hier het volledige verhaal

 

Zackenberg

Aangepaste vatpers van Bramidan houdt het Noordpoolgebied afvalvrij

Een speciale vatpers maakt het samenpersen van olievaten eenvoudig in onderzoeksfaciliteit Zackenberg in Groenland. De samengeperste vaten zijn gemakkelijk terug te verschepen naar Denemarken om besmetting van het kwetsbare milieu te voorkomen.

Lees hier het volledige verhaal

Herko

Bramidan B5 Wide vervangt container van 3,5 meter en reduceert het aantal afvaltransporten met 90%

Auto-onderdelendistributeur Herko verving een container van 3,5 meter door een kleine B5 Wide balenpers. Hiermee werd de afvalinzameling teruggedrongen van 2-3 keer per week naar slechts één keer per maand.

Lees hier het volledige verhaal


Distributie Kleine Webshop

Marshal Wallets

Bramidan B3 balenpers vermindert tijdverspilling voor het personeel van Marshal Wallets

Bij Marshal Wallets levert een Bramidan B3 balenpers voor binnengebruik een enorme besparing op. Het personeel verliest namelijk niet langer tijd aan het verplaatsen van dozen van het magazijn naar de afvalcontainer buiten.

Lees hier het volledige verhaal


Restaurants - Informeel dineren

Deloitte

Met een X10 balenpers verminderde Deloitte het aantal afvalophaalmomenten met 20%

Een X10 balenpers vervangt twee afvalcontainers van 1100 liter bij het internationale accountantskantoor Deloitte. De balenpers heeft het aantal afvalophaalmomenten teruggebracht van één keer per week tot één keer per vijf of zes weken.

Lees hier het volledige verhaal

Hilton Hotel

Het Hilton Hotel in Parijs bereikt een kostenreductie van 80% op afvalverwerking met een X25 balenpers

Een Bramidan X25 balenpers perst het afval van Hilton Arc de Triomphe in Parijs samen tot 20% van het eerdere volume. Dit betekent een dagelijkse output van slechts vier containers in plaats van 20. De totale besparing op afvalverwerking zorgt voor een ROI van slechts drie maanden.

Lees hier het volledige verhaal

Eiffel Tower

Een baal karton vervangt 10 containers

De ruimte voor afvalverwerking bij de Eiffeltoren is zeer beperkt. Er werden twee balenpersen geïnstalleerd om de beroemde toeristische attractie schoon en netjes te houden. Kartonafval uit het restaurant wordt nu op efficiënte wijze samengeperst.

Lees hier het volledige verhaal

Falster Golf Club

Golfclub kiest voor Bramidan balenpers voor een veiligere en eenvoudigere afvalverwerking

De kleine Bramidan B4 balenpers maakt het voor Falster Golf Club gemakkelijk om lege verpakkingen te verwijderen. Tegelijkertijd houdt dit de omgeving netjes en bespaart het ruimte.

Lees hier het volledige verhaal

keyboard_arrow_up