NIEUWS VAN bramidan


Voor u investeert in een balenpers - test deze GRATIS uit op de werkvloer van uw bedrijf!

28 APRIL 2021

Wilt u uw afvalmanagement optimaliseren binnen uw bedrijf, maar bent u nog niet overtuigd van de waarde van een investering in een balenpers? Heeft u twijfels over welk model u moet kiezen, of dat de machine de afvalsoorten aan kan die u verwerkt binnen uw bedrijf? Wees niet bang dat u een beslissing neemt waar u spijt van krijgt. U kunt een GRATIS proefplaatsing aanvragen, welke u zal helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bramidan Baler X30 AD with automatic door and people at assembly line

Ik kreeg de mogelijkheid om een proefplaatsing voor twee weken af te spreken. Na een week was ik overtuigd.

Sjoerd van Santen, Directeur, Scheria

Henrik Dueholm Madsen foran malerobotter

Verdichting van afval heeft vele voordelen!

Afval machines worden met succes gebruikt door kleine, middelgrote en grote bedrijven in de industriële, commerciële, productie- en servicegerelateerde sectoren. Deze bedrijven willen de technologische processen dagelijks optimaliseren en efficiënter maken, minder tijd en middelen besteden aan afvalbeheer, efficiënter en veiliger werken, en geld verdienen aan afval.

De doorlopende ontwikkeling van het bedrijf en het behouden van een concurrerende voorsprong brengen gewoonlijk investeringskosten met zich mee - de aankoop van nieuwe technologische lijnen, investeringen in doeltreffender systemen voor het beheer van het bedrijf of de aankoop van machines voor het samenpersen van afval, wat een sneller en goedkoper afvalbeheer mogelijk maakt.

Investeer niet blindelings...

Sommige ondernemers zijn bang om in gespecialiseerde afvalmachines te investeren zonder eerst na te gaan of dit type apparaat aan alle eisen van het bedrijf zal voldoen en zich op de werkvloer zal integreren. Alvorens tot aankoop over te gaan, kunnen de besluitvormers zich zorgen maken over de vraag of de balenpers wel geschikt zal zijn voor hun werksysteem en productielijn. Enkele veel voorkomende zorgen betreffen de vraag of de machine hun ongebruikelijke afval kan verwerken, en of de machine meetbare voordelen voor hun bedrijf zal opleveren.

En hoewel fabrikanten en distributeurs van balenpersen natuurlijk volledige technische specificaties van de aangeboden apparaten verstrekken, alsmede informatie aan de hand waarvan de terugverdientijd kan worden geschat, geven veel ondernemers er de voorkeur aan de machine direct in hun bedrijf uit te proberen alvorens tot aankoop over te gaan. Dit is niet alleen begrijpelijk, maar ook een verstandige aanpak.

Bent u een van deze ondernemers? Besluit dan GRATIS een balenpers te testen - zo kunt u de capaciteiten van onze machine zelf ervaren.

Tijd is belangrijk voor ons. Op dit moment besteden wij veel minder tijd aan afvalmanagement.
M. Petersen, Seggelund Cafeteria

Woman puts cardboard box into small Bramidan baler

De balenpersen hebben ons geholpen de efficiëntie van de afvalinzameling ter plaatse te verhogen met als resultaat, dat wij het benodigde personeel van 4 naar 1 persoon konden verminderen.
M. Fontaine, Cosmeva - France

Employee at Comeva compacts cardboard boxes in Bramidan baler

Het rendement was geschat op minder dan 30 maanden. Met alle factoren meegerekend, bedroeg het rendement minder dan 20 maanden - een no brainer.
Rob Weinhoff, Vice President, Chicago Coding Systems

Small Bramidan baler model X10 next to cardboard bale


Proefplaatsing van een balenpers in uw bedrijf

Vraagt u zich af of de investering in een balenpers een goed idee is? Test de machine in uw bedrijf voordat u de machine aanschaft. Door een balenpers te lenen om te testen, kunt u erachter komen hoe dit type machine het afval van uw bedrijf zal verwerken en of het zal bijdragen aan een efficiënt en effectief afvalbeheer.

Dit is een goede gelegenheid om alle functies en parameters van de balenpers tijdens de werking te leren kennen en om zelf te beoordelen of de machine uw bedrijf de verwachte voordelen kan bieden. Op basis van uw ervaring kunt u bepalen of investeren in een balenpers een goede keuze is vanuit uw bedrijfsperspectief.

GRATIS proefplaatsing van een balenpers - wat komt hierbij kijken?

Wij stellen onze balenpersen ter beschikking aan alle klanten die onze balenpersen willen testen voor een gratis proefplaatsing. Het enige wat u hoeft te doen is uw bereidheid kenbaar maken om een balenpers te testen via het contactformulier.

Voor start van de proefplaatsing zullen wij:

  • stop u helpen het juiste model balenpers te kiezen dat geschikt is voor de behoeften van het bedrijf,
  • stop de machine leveren op het aangegeven adres,
  • stop het apparaat aansluiten, en
  • stop uw medewerkers opleiden in de veilige en efficiënte bediening van het apparaat.

Als u na afloop van de proefplaatsing besluit dat u niet in de balenpers wilt investeren, kan de machine retour gehaald worden - neem hiervoor contact met uw accountmanager op, of geef dit aan tijdens een van de contactmoment tijdens de proefplaatsing. Onze ervaring leert echter dat de machines na de proefperiode meestal permanent in handen van onze klanten blijven - als gevolg van aankoop of huur.


Meer weten over onze balenpersen? Bel ons of vul het formulier in.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up