Nieuws van bRAMIDAN


Bramidan Nederland B.V. verwelkomt de nieuwe CEO van Bramidan Group

25 OKtober 2021

Op 15 November 2021 zal Henrik Helsinghof het stokje overnemen als nieuwe CEO van Bramidan Group. Hij brengt 15 jaar nationale en internationale ervaring mee naar Bramidan vanuit Viking Life Saving Equipment, Esbjerg en Skiold Landmeco, Ølgod. 

Bramidan Group Headquater in Denmark and new CEO Henrik Helsinghof

Gedegen ervaring vanuit andere internationale bedrijven

Op 15 November 2021 zal Henrik Helsinghof het stokje overnemen als de nieuwe CEO van Bramidan Group. De 38 jaar oude nieuwe directeur heeft veel ervaring met sales en heeft gedegen ervaring met de ontwikkeling van B2B sales, evenals het verder ontwikkelen van internationale sales van eigen producten en klantgerichte oplossingen. Hij vervangt Henrik Dueholm Madsen, die meer tijd aan andere activiteiten wilt gaan besteden na 17 jaar werkzaam geweest te zijn als CEO voor Bramidan Group. Hij treedt af in verband met zijn ontslag op 31 oktober 2021, tegelijk met zijn aandeelhouderschap. 

Henrik Helsinghof brengt 15 jaar nationale en internationale ervaring mee naar Bramidan vanuit zijn eerdere functies bij Viking Life Saving Equipment A/S, Esbjerg en Skiold Landmeco A/S, Ølgod.

Onze CEO focust op Bramidan's voortdurende ontwikkeling

Over de verkiezing van Henrik Helsinghof, zegt Kurt Bering Sørensen, voorzitter van de raad van bestuur van Bramidan A/S, het volgende:

"Bramidan heeft een stevig verankerde en samenhangende organisatie evenals een goede basis die een beslissende bijdrage zal blijven leveren aan Bramidan's voortdurende ontwikkeling van productoplossingen en diensten aan onze klanten.

Zowel bij Viking Life Saving Equipment A/S als bij Skiold Landmeco A/S heeft Henrik Helsinghof zijn sterke punten bewezen als leider in een veranderende tijd, waarin hij de toekomst van bedrijven veilig moest stellen en tegelijkertijd moest voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten van continue ontwikkeling en stabiele bedrijfsomstandigheden."

Wij kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe algemeen directeur voor de Bramidan Group.

— Jesper Møller Andersen, Managing Director Interim

Met oog en respect voor tradities en verwachtingen van de klant

Henrik Helsinghof treedt toe op een moment dat het internationale concurrentievermogen van Bramidan heeft bijgedragen aan een sterke marktpositie in een zeer concurrerende markt. De concurrentie voor de meer uitgebreide afvaloplossingen is nog nooit zo hevig geweest. Daarom is Henrik de juiste persoon om Henrik Dueholm Madsen op te volgen en de balans zien voort te zetten die zich richt op het zorgen voor vernieuwing met oog en respect voor tradities en de verwachtingen van klanten.

Henrik Helsinghof zegt over zijn nieuwe functie:

"Het is met opwinding, vreugde en nederigheid dat ik het aanbod heb aanvaard om Bramidan te leiden, dat vandaag de dag tot de toonaangevende producenten in zijn niche behoort. Vanuit mijn kennis van Bramidan weet ik dat het succes tot dusver voortkomt uit de inspanningen die de vele werknemers van Bramidan elke dag leveren. Ik kijk ernaar uit om alles wat ik kan en alles waar ik voor sta in het spel te brengen voor Bramidan, het personeel en de vele internationale klanten.

keyboard_arrow_up