Nieuws van Bramidan


Danish Café trials B4 cardboard baler

12 AUGUSTus 2019

Café Drudenfuss in Aarhus mag gratis de nieuwe B4 kartonpers uitproberen.

In de toegangspoort naar een binnenplaats in het centrum van Aarhus staat de nieuwe B4 afvalpers. De pers wordt gratis uitgeprobeerd door Café Drudenfuss. Het café is bereid te investeren in een afvalpers, maar wil graag kijken of model B4 het juiste type is.

De B4 is heel geschikt voor kleine cafés, die bijna dagelijks nieuwe voorraad binnen krijgen maar vaak ook weinig ruimte hebben om een balenpers kwijt te kunnen.
 

Een kleine pers voor specifieke wensen

Het café in Aarhus bestaat uit twee lokalen aan beide kanten van de straat, die samen de balenpers delen. Daarom was een oplossing gewenst die zou passen in de poort naar de binnenplaats, zodat het personeel van beide locaties erbij kan zonder dat de weg voor de overige bewoners wordt versperd.

De B4 is maar 1,98 meter hoog en neemt slechts 0,7 m3 in beslag. Daarmee past deze gemakkelijk in de kleine poort naar de binnenplaats.
 

Lees meer over onze kleine B4 balenpers.

Gratis testregeling

Met de gratis testregeling van Bramidan is het mogelijk om gedurende een bepaalde periode kosteloos een balenpers te lenen. Hierdoor krijgen kleine ondernemingen als Café Drudenfuss de kans om een kartonpers uit te proberen. Zonder financiële verplichtingen kunnen ze ontdekken of een dergelijke afvaloplossing aan hun wensen voldoet.

Als u ook geïnteresseerd bent in onze balenpers en deze gratis wilt uitproberen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze deskundige adviseurs helpen u met het vinden van de juiste pers, de installatie en de ingebruikname, zodat u een optimale start kunt maken.

Bel ons vandaag nog op tel. 071 331 1547.

Girl in kitchen of Cafe Drudenfuss


Meer weten over onze balenpersen? Bel ons of vul het formulier in.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up