Nieuws van Bramidan


Bramidan en RUNI partnerschap

10 SEPTEMBER 2019

Bramidan en RUNI hebben besloten een distributieovereenkomst aan te gaan voor de volgende markten: Nederland, Polen en Zweden.

Bovendien zal Bramidan in Denemarken RUNI ook vertegenwoordigen voor zijn eigen klanten. "Voor Bramidan stelt dit ons in staat een uitgebreide lijn van verdichtingsproducten voor EPS en ontwatering aan te bieden, met een betere prijs kwaliteit verhouding, garantie, ondersteuning en ontwikkelingsstructuur dan voorheen", zegt verkoopdirecteur Jesper Møller Andersen, Bramidan. “Voor RUNI betekent dit een uitgebreide vertegenwoordiging in  de diverse key branches. Bramidan en Runi vullen elkaar volledig aan, wat in de toekomst zeker meer kansen zal bieden ”, zegt Anders Aagaard, Sales Manager RUNI.

Beide bedrijven zijn gevestigd in het westelijke deel van Denemarken en hebben zich in de loop der jaren parallel ontwikkeld op de wereldwijde recyclingmarkt. Bramidan is een wereldleider in karton en plastic balenpersen voor industrie, detailhandel en afvalmanagement. RUNI is een specialist in op het gebied van schroefverdichters voor EPS en foams en ontwateringspersen.

Wereldwijd vertegenwoordigd met distributeur,s voor een overzicht zie: www.runi.dk

Runi skruekomprimator til EPS affald


Laten we het hebben over de oplossing voor u !

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up