Distributie Kleine Webshop - Marshal Wallets

Bespaar tijd en ruimte met een B3 verticale balenpers in uw voorraadruimte

Marshal Wallets heeft veel tijd en ruimte bespaard door een B3 verticale balenpers van Bramidan in hun magazijn te installeren. Ze hoeven lege kartonnen dozen nu niet langer op te vouwen en op een stapel te leggen en die naar de container buiten te brengen.

Uitdagingen

  • stop Veel tijdverspilling bij de afvalverwerking
  • stop Geen tijd om dozen op te vouwen
  • stop Personeelsbestand van verschillende medewerkers

Gekozen machine

Verticale balenpers, model B3

Machinehoogte: Minder dan 2 meter

Baalgewicht: 30-50 kg - karton

Voordelen

  • done Efficiënt opgeruimde kartonnen dozen
  • done Optimale indeling van de tijd van personeel
  • done Verbeterde interne logistiek

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Geen zinloze tijdverspilling meer door het verplaatsen van dozen

In het verleden deelde Marshal Wallets and Belts, een groothandelaar in lederen producten, een container met het bedrijf dat naast ze gevestigd is, wat leidde tot hoge kosten zonder dat het materiaal dat ze verwerkte iets opleverde. Het verwerken van afval was tijdrovend en hun kartonnen dozen moesten eerst opgevouwen en op één plek opgestapeld worden, en vervolgens naar de container buiten gebracht worden. "Omdat we zoveel dozen hebben, begon dit echt veel tijd te kosten" vertelt Piyush Goyal, eigenaar van Marshal Wallets and Belts. Door hun afvalmaterialen direct bij de bron in balen te verpakken, konden ze aanzienlijk tijd besparen en extra ruimte maken voor opslag.

Een balenpers met kleine voetafdruk voor meer ruimte en tijd

In oktober heeft Marshal Wallets, actief in de regio Miami in Florida, een B3 voorraadruimte balenpers van Bramidan geïnstalleerd. Dit leverde direct meer ruimte op in het magazijn, omdat materiaal direct verwerkt kon worden en de dozen niet meer opgestapeld hoeven te worden. Marshal Wallets heeft zijn opslagcapaciteit efficiënt weten te vergroten door een verticale balenpers van Bramidan te installeren. De werknemers van MW kunnen het afvalmateriaal nu bij de bron verwerken, wat tijd bespaart omdat ze niet meer naar de container hoeven te lopen, wat Piyush Goyal vertaalt naar "Enorme besparingen door minder tijdsverspilling door het wegbrengen van dozen van ons magazijn naar de container." Kortom, door de kleinere voetafdruk van de balenpers kan MW eenvoudig en efficiënt alle legen dozen tegelijkertijd verwerken.

Man in chequered shirt fills cardboard into Bramidan baler B3

Hoge veiligheidsnormen zijn een must

Omdat veel medewerkers gebruik maken van de balenpers, was het van belang dat de balenpers eenvoudig en veilig in gebruik was. "Veiligheid is heel erg belangrijk voor ons wanneer er meerdere mensen in ons magazijn aan het werk zijn. Het is voor ons essentieel om het magazijn veilig in te richten om veiligheidsproblemen te voorkomen. Onze balenpers kan door onze medewerkers op een veilige manier gebruikt worden zonder risico's op ongelukken", vertelt Piyush Goyal.

Bramidan B3 - eenvoudig te installeren

De keuze voor een balenpers van Bramidan was voor Marshal Wallets snel gemaakt: “We lazen positieve reviews en zagen online een aantal geweldige video's over hoe eenvoudig deze specifieke balenpers in het gebruik is.” De B3 verticale balenpers draait op éénfasige stopcontacten, waardoor hij eenvoudig overal in de buurt van een standaardstopcontact geplaatst kan worden.

Er wordt enorm veel bespaard omdat er minder tijd verspild wordt aan het wegbrengen van dozen van het magazijn naar de container.

— Piyush Goyal, Eigenaar, Marshall Enterprise Inc.

Feiten over:

Marshal Wallets

Marshal Wallet is een producent en groothandelaar van premium lederen portefeuilles en riemen van kwalitatief hoogwaardige huiden van o.a. koeien, lammeren en palingen. Het bedrijf is gevestigd in Florida in de VS.

Feiten over:

Marshal Wallets

Marshal Wallet is een producent en groothandelaar van premium lederen portefeuilles en riemen van kwalitatief hoogwaardige huiden van o.a. koeien, lammeren en palingen. Het bedrijf is gevestigd in Florida in de VS.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

phone 071 331 1547
mail verkoop@bramidan.nl


Op zoek naar alternatieve afvaloplossingen?
Bekijk ons ​​volledige assortiment

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up