Distributie & Magazijn - Herko

Herko bespaart tijd en geld met een B5 Wide balenpers

Herko, een autobedrijf gevestigd in Miami in Florida, bespaart tijd en geld na de installatie van een B5 W balenpers voor karton.

Uitdagingen

  • stop Te veel geld besteed aan het transport van afval
  • stop Inefficiënte interne logistiek
  • stop Kleinere hoeveelheden recyclebaar materiaal

Gekozen machine

Verticale balenpers, model B5 Wide

Vulopening: 1000 x 500 mm

Baalgewicht: 80-110 kg - karton

Voordelen

  • done Minimale afstand tussen de afvalbron en de balenpers
  • done Vermindering van het aantal afvaltransporten
  • done Automatische melding aan afvalvervoerder mogelijk

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Herko bespaart tijd en geld met een B5 Wide balenpers

Herko, distributeur van auto-onderdelen voor OEM en Aftermarket ziet afval nu als geïntegreerd onderdeel van het werkproces. Door de plaatsing van een Bramidan B5 W balenpers in de buurt van de afvalbron werd het verwerken van afval direct geoptimaliseerd, zowel vanuit logistiek als vanuit economisch oogpunt.

Enorme verlaging van aantal ophaalmomenten

Voor de aanschaf van de balenpers genereerde Herko Automotive Group ongeveer 70-90 kg karton per dag, en legde dit in een container van 3,5 meter die op hun parkeerplaats stond. Deze oplossing kostte veel tijd en ruimte, maar door het gebruik van een kleine balenpers konden ze de afstand van de afvalbron naar de balenpers verkleinen en het aantal ophaalmomenten door de vuilniswagen verminderen. Kortom, het kartonafval van Herko werd 2 tot 3 keer per week opgehaald, en na de installatie van een balenpers werd het aantal ophaalmomenten, nu van balen karton, verminderd tot eens in de twee maanden, wanneer 12 balen verzameld zijn.

Man fills cardboard waste into B5 Wide Bramidan baler

<h3>Enorme verlaging van aantal ophaalmomenten</h3>

<p>Voor de aanschaf van de balenpers genereerde Herko Automotive Group ongeveer 70-90 kg karton per dag, en legde dit in een container van 3,5 meter die op hun parkeerplaats stond. Deze oplossing kostte veel tijd en ruimte, maar door het gebruik van een kleine balenpers konden ze de afstand van de afvalbron naar de balenpers verkleinen en het aantal ophaalmomenten door de vuilniswagen verminderen. Kortom, het kartonafval van Herko werd 2 tot 3 keer per week opgehaald, en na de installatie van een balenpers werd het aantal ophaalmomenten, nu van balen karton, verminderd tot eens in de twee maanden, wanneer 12 balen verzameld zijn.</p>

GSM-modem optimaliseert logistiek

Net als alle andere balenpersen van Bramidan is er in Herko’s B5 W balenpers een GSM-modem geïnstalleerd. Dit draadloze controlesysteem werkt op het mobiele telefoonnetwerk, zodat de serviceafdeling van Bramidan de balenpers altijd kan controleren, en een waarschuwing ontvangt als de machine niet correct werkt. De GSM-oplossing is ook in de balenpers van Herko geplaatst. In dit geval krijgt de vuilnisophaaldienst per e-mail een melding als er 12 balen gemaakt zijn die gereed zijn opgehaald te worden.

Eenvoudig te installeren

De B5 W is een kleine balenpers die speciaal gebouwd is voor bedrijven met kleinere hoeveelheden recyclebaar afval die wel een machine nodig hebben voor de verwerking van bulkmaterialen. De machine wordt gekenmerkt door een zeer brede vulopening van één meter, wat een groot voordeel is bij het verwerken van grotere kartonnen dozen.

Voordat we overstapten naar de Bramidan balenpers was onze afvalverwerkingsoplossing was niet optimaal.

— Nelsy Perez, Herko

Feiten over:

Herko

Herko Automotive Group, Inc. is gespecialiseerd in de distributie van auto-onderdelen voor fabrikanten en de aftermarket. Herko werd in april 1988 opgericht in Miami, Florida (VS). Het bedrijf distribueert onderdelen naar klanten in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Australië.

Feiten over:

Herko

Herko Automotive Group, Inc. is gespecialiseerd in de distributie van auto-onderdelen voor fabrikanten en de aftermarket. Herko werd in april 1988 opgericht in Miami, Florida (VS). Het bedrijf distribueert onderdelen naar klanten in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Australië.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

phone 071 331 1547
mail verkoop@bramidan.nl


Op zoek naar alternatieve afvaloplossingen?
Bekijk ons ​​volledige assortiment

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up