Restaurants - Informeel dineren - Falster Golf Club

Afvalprobleem in Falster Golf Club werd in één klap opgelost

Toen de brandweerofficier vroeg om al het kartonafval uit het clubhuis te verwijderen, werd een balenpers geïnstalleerd. Vervolgens ervoeren zowel de eigenaar als de medewerkers een veiligere en eenvoudigere afvalverwerking.

Uitdagingen

  • stop Geen ruimte voor een grote container
  • stop Brandgevaar door los karton
  • stop Duur om gemengd afval te verbranden

Gekozen machine

Verticale balenpers, model B4

Vulopening: 770 x 460 mm

Baalgewicht: 40-60 kg - karton

Voordelen

  • done Schone omgeving
  • done Balen kunnen verkocht worden
  • done Veiligere werkomgeving

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Afvalprobleem werd in één klap opgelost

De Falster Golf Club is gevestigd in een oude vierkantshoeve met houten skeletbouw en is idyllisch gelegen op Falster in de buurt van Skjørringe Manor. Falster is een van de vele eilanden in Denemarken en heeft een prachtige omgeving. In deze prachtige omgeving plaats je geen grote container voor afval. Daarom werden de lege verpakkingen uit het restaurant en de pro-shop verborgen in een grote ruimte in een van de vleugels van het clubhuis. Hier werden lege verpakkingen opgestapeld tot een medewerker een of twee keer per jaar een hele dag bezig was de ruimte op te ruimen. Daarbij werd al het afval op een aanhanger gegooid om dit naar de oven van het landhuis te brengen.

Brandgevaar door opslag van los afval

Ondanks al deze problemen was de afvalverwerking tot nu toe in orde, totdat de brandweerofficier langskwam. Hij schrok van het brandrisico dat de opslag van zoveel kubieke meter verpakkingen opleverde. Hij gaf aan dat het karton minstens 7 meter van de gebouwen verwijderd moest worden en in een container moest worden opgeslagen, totdat het opgehaald kon worden voor verwijdering.

Jens Frederiksen, een van de drie timmerlieden op het landgoed en ook verantwoordelijk voor de aankoop, had in het verleden meegewerkt aan de verbouwing van supermarkten. Daarbij had hij gezien hoe efficiënt een balenpers gebruikte verpakkingen kon samenpersen.

"Ik zei meteen tegen mezelf - we moeten een van deze machines voor de golfclub aanschaffen. We zouden nooit een oude container bij een oude klassieke boerderij neerzetten, daarom dacht ik dat een balenpers de allerbeste oplossing voor ons zou zijn," aldus Jens Frederiksen.

De Falster Golf Club besloot te investeren in een B4 balenpers. De B4 behoort tot de kleinste Bramidan-modellen, maar beschikt over een grote vulopening voor de verwerking van grote kartonnen dozen. De brandweerofficier accepteerde dat de balenpers bij de toegangspoort werd geplaatst, waar deze ongeveer één baal karton per week samenperst.

Green fields and half-timbered house of Falster Golf Club

Eenvoudige bediening voor niet-specialisten

Volgens Jens Frederiksen zijn de koks en andere personeelsleden van het restaurant Køllegaarden geen specialisten op het gebied van de verwerking van de voltooide balen karton, hoewel het vrij eenvoudig is. Alle medewerkers van het restaurant en de pro-shop zijn echter tevreden met de huidige afvaloplossing, die ook ideaal geschikt is voor andere golfclubs met meer dan 200 leden. De Falster Golf Club is eigendom van Skjørringe Manor en heeft meer dan 750 leden.

De restaurantmedewerkers zijn tevreden over de afvaloplossing, die het gemakkelijker maakt om de lege verpakkingen weg te gooien. Tegelijkertijd helpt de balenpers om de omgeving netjes en opgeruimd te houden en bespaart hij veel ruimte.

Nadat Bramidan de B4 balenpers leverde, kon de Falster Golf Club het gesorteerde en samengeperste plastic of karton verkopen voor recycling. Een prima alternatief voor containers gemengd afval in containers dat duur is om te vervoeren en te verbranden. Resumerend - de machine vermijdt veel handwerk en troep van rondslingerende, lege kartonnen dozen.

De balenpers helpt de omgeving netter en mooier te houden, en bespaart ook veel ruimte.

— Jens Frederiksen, Timmerman en inkoper, Falster Golf Club

Feiten over:

Falster Golf Club

Falster Golf Club is een golfclub ligt op een centrale locatie op het eiland Falster, Denemarken. De baan is meer dan 40 jaar oud en wordt idyllisch omgeven door uitgestrekte bossen. Er zijn talrijke beekjes en meren in de omgeving. Op de website Top 100 Golf Courses staat de golfbaan op nummer 26 in Denemarken. Naast de golfbaan beschikt de golfclub ook over een restaurant en evenementenfaciliteiten, evenals Bed & Breakfast en catering.

Feiten over:

Falster Golf Club

Falster Golf Club is een golfclub ligt op een centrale locatie op het eiland Falster, Denemarken. De baan is meer dan 40 jaar oud en wordt idyllisch omgeven door uitgestrekte bossen. Er zijn talrijke beekjes en meren in de omgeving. Op de website Top 100 Golf Courses staat de golfbaan op nummer 26 in Denemarken. Naast de golfbaan beschikt de golfclub ook over een restaurant en evenementenfaciliteiten, evenals Bed & Breakfast en catering.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

phone 071 331 1547
mail verkoop@bramidan.nl


Op zoek naar alternatieve afvaloplossingen?
Bekijk ons ​​volledige assortiment

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up