Restaurants - Informeel dineren - Deloitte

Bramidan helpt Deloitte een besparing op facility management op te vangen

Door een drastische bezuiniging op facility management zocht Deloitte een efficiënte afvalbehandeling van karton. Het antwoord is een Bramidan X10 balenpers.

Uitdagingen

  • stop Dure dagelijkse containertransporten
  • stop Veel gebruikers met verschillende achtergrond
  • stop Beperkte ruimte beschikbaar

Gekozen machine

Verticale balenpers, model X10, kleine efficiënte machine.

Vulopening: 800 x 610 mm

Baalgewicht: 70-90 kg - karton

Voordelen

  • done Optimale verdichting
  • done Gebruiksvriendelijk
  • done Bespaart tijd

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Een nieuw gebouw met nieuwe behoeften

In oktober 2016, verhuisde de Deense tak van het internationale auditbedrijf Deloitte in Esbjerg met 120 medewerkers naar een nieuwe bedrijfsruimte van 4.100 m2 in de haven.

De verhuizing betekende ook een herstructurering van het facility management doordat ze op dit punt deel gingen uitmaken van een nationale overeenkomst met andere takken van Deloitte in Denemarken. Door de overeenkomst kwam de huisbezorger niet meer dagelijks langs, maar nog maar een of twee keer per week.

"Door ons nieuwe gebouw en de herstructurering van het facility management ontstonden nieuwe behoeften. Met minder menskracht voor het uitvoerbare werk doordeweeks moesten we op zoek naar een eenvoudige en efficiënte manier van afvalbehandeling," legt Karina Langmack uit, manager bij Deloitte.

Dozen snijden om uitpuilende container te voorkomen

Vroeger had Deloitte twee containers van elk 1100 liter. Ze werden een keer per week geleegd. Om te voorkomen dat de twee afvalcontainers uitpuilden, moesten de kartonnen dozen eerst kleiner worden gesneden voordat ze konden worden weggegooid.

"We hebben een eigen bedrijfsinterne kantine die dagelijks vers beleverd wordt, wat dus veel karton
 als afval oplevert. Onze oude afvalbehandeling van karton was altijd erg moeizaam en tijdrovend."

Canteen employee opens cardboard boxes with Tulip meat products

Perfecte oplossing

Deloitte had een gemakkelijk bedienbare oplossing nodig voor de afvalbehandeling van al het karton. Tegelijkertijd moest er bewust worden omgegaan
 met de beschikbare ruimte. De ideale oplossing moest in de kelder passen, in de buurt van de voorraadlevering. Het antwoord is een Bramidan X10 balenpers.

De X10 is slechts 1900 mm hoog en paste perfect: "Hij is erg gemakkelijk te bedienen, zodat iedereen in het gebouw ermee om kan gaan. Doordat hij direct naast onze voorraadlevering past – onze grootste afvalbron – bespaart ons veel tijd bij de afhandeling van de dagelijkse leveringen," zegt Karina Langmack.

Ophalen van afval tot een vijfde verlaagd

Na de installatie van de X10 balenpers voor karton heeft Deloitte het ophalen van vuilnis van één keer
 per week verlaagd tot één keer in de vijf tot zes weken.

Waar voorheen twee barstensvol geladen containers van 1100 liter per week stonden, wordt er nu maar één baal karton geproduceerd per 10 dagen.

De eenvoudige afvalbehandeling van karton betekent ook dat de huisbezorger met minder tijd zo efficiënt mogelijk uitkomt, want het karton vergt veel minder werk.

Voor Deloitte was het besluit om de Bramidan X10 te installeren snel genomen, want het betekende een duidelijke bezuiniging op het inzamelen van afval. Dit werd zelfs tot een vijfde teruggebracht, terwijl de tijd en inspanningen van het personeel veel efficiënter benut konden worden.

Hij is erg gemakkelijk te bedienen, zodat iedereen in het gebouw ermee om kan gaan. Doordat hij direct naast onze voorraadlevering past – onze grootste afvalbron – bespaart ons veel tijd bij de afhandeling van de dagelijkse leveringen.

— Karina Langmack, Manager, Deloitte

Feiten over:

Deloitte

Deloitte is 's werelds grootste internationale audit- en adviesbureau. Onder het merk Deloitte werken wereldwijd tienduizenden toegewijde professionals in onafhankelijke kantoren samen. Zij leveren diensten op het gebied van audits & verzekeringen, belastingen, consulting, financieel advies, risico-advies en aanverwante diensten in meer dan 150 landen en regio's.

Feiten over:

Deloitte

Deloitte is 's werelds grootste internationale audit- en adviesbureau. Onder het merk Deloitte werken wereldwijd tienduizenden toegewijde professionals in onafhankelijke kantoren samen. Zij leveren diensten op het gebied van audits & verzekeringen, belastingen, consulting, financieel advies, risico-advies en aanverwante diensten in meer dan 150 landen en regio's.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

phone 071 331 1547
mail verkoop@bramidan.nl


Op zoek naar alternatieve afvaloplossingen?
Bekijk ons ​​volledige assortiment

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up