Retail - Kleine winkels - argedis total

Bramidan levert nieuwe X25 AD balenpersen aan Total tankstations

Dankzij de X25 AD heeft Argedis de kartonafvalverwerking gereduceerd van 6:1, waardoor het personeel nu profiteert van een veiligere en schonere afvaloplossing.

Uitdagingen

  • stop Tijd besteed aan afvalverwerking
  • stop Ophaalkosten te hoog
  • stop Voorraadbeheer belangrijk vanwege de piekuren
  • stop Milieubeleid van de onderneming

Gekozen machine

Verticale balenpers model X25 AD met volledig automatische deur en digitaal automatisch slot.

Vulopening: 1090 x 530 mm

Baalgewicht: 250-300 kg - karton

Voordelen

  • done Gereduceerde afvalinzameling (6:1)
  • done Betere prijs voor karton
  • done Veilige en schone faciliteit

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Voorraadbeheer is een belangrijk punt

Argedis, een dochteronderneming van de Total Groep, streeft naar hoogwaardige producten en diensten van topkwaliteit voor haar klanten, op een milieuvriendelijk wijze.

"Er zijn veel uitdagingen", bevestigt site manager van Aire de Bures. "Het tankstation is 24 uur per dag, 360 dagen per jaar geopend en we leveren voortdurend kwaliteitsdiensten in een veilige en schone omgeving". Voorraadbeheer is tevens een belangrijk aandachtspunt voor het tankstation, sterk beïnvloed door piekuren en het vakantieseizoen. De hoeveelheid afval is daarom een belangrijke factor op de zeer drukke snelweg tussen Normandië en Parijs.

Dure afvalinzameling

Tot voor kort werd een container gebruikt voor inzameling van kartonafval. De afvoerkosten waren zeer hoog - tot € 200 per afhaalopdracht. Deze manier vereiste tevens veel ruimte, waardoor de doorstroming in de zeer beperkte bedrijfsruimte werd geblokkeerd. Hierdoor werden medewerkers en klanten geconfronteerd met veiligheids en hygiëne aspecten, welke in tegenstelling tot de kwalitatieve en milieuvriendelijke benadering vant Argedis stonden.

Employee sorting cardboard waste next to baler

Reductie van afvalafvoer 6:1

Evenals op andere locaties vergelijkbaar met Aire de Bures, is de container vervangen door een Bramidan balenpers met een vol automatische deur, waardoor het aantal afhaalopdrachten gereduceert is van 6:1. Elke vestiging heeft een afvaldepot met een opslagcapaciteit van 8 balen, gelijk aan 2 ton recyclebaar karton. Dit aanzienlijke volume maakt het nu voor Argedis mogelijk om de beste prijs voor karton te onderhandelen.

Door de keuze voor een Bramidan balenpers model X25 AD, geschikt voor zeer beperkte ruimte, in het magazijn te plaatsen naast de opslagruimte,is de interne logistiek minimaal. De pers is uitgerust met een persoonlijke beveiligingscode, waardoor bevoegd personeel in staat is om de pers te bedienen. Een innovatieve veilige oplossing van Bramidan.

We dienen continu de kwaliteit van diensten te waarborgen in een veilige en schone werkomgeving.

— Mr Aire de Bures, Site Manager, Argedis

Feiten over:

Argedis Total

Argedis is een 100% dochteronderneming van de Franse oliegigant Total en is een toonaangevend bedrijf voor brandstof-en cateringdiensten op autosnelwegen. Argedis levert operationele management bij meer dan 157 tankstations in Frankrijk. Het bedrijf telt 2.800 medewerkers en realiseert een omzet van 257 M €.

Feiten over:

Argedis Total

Argedis is een 100% dochteronderneming van de Franse oliegigant Total en is een toonaangevend bedrijf voor brandstof-en cateringdiensten op autosnelwegen. Argedis levert operationele management bij meer dan 157 tankstations in Frankrijk. Het bedrijf telt 2.800 medewerkers en realiseert een omzet van 257 M €.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

phone 071 331 1547
mail verkoop@bramidan.nl


Op zoek naar alternatieve afvaloplossingen?
Bekijk ons ​​volledige assortiment

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up