Retail - Middelgrote winkels - ace hardware

Ace Hardware vervangt oude balenpers vanwege hoge servicekosten

Een betrouwbare oplossing was belangrijk voor Ace Hardware en daarom kocht het bedrijf een X25 balenpers van Bramidan.

Uitdagingen

  • stop Klanten hoorden luidruchtige machine
  • stop Focus op veiligheid voor medewerkers
  • stop Duur onderhoud

Gekozen machine

Verticale balenpers, model X25

Geluidsniveau: <60 dB

Baalgewicht: 250-300 kg - karton

Voordelen

  • done Betrouwbare recyclingoplossing
  • done Lage onderhouds- en servicekosten
  • done Snelle en zware verdichting

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Betrouwbare en onderhoudsvriendelijke balenpersoplossing

Olson's Ace Hardware kreeg de beschikking over een oude verticale balenpers die in de gebouwen van de winkel stond die ze kochten in Chicago. Maar de oude balenpers, een zogenaamde "muncher", had steeds nieuwe reserveonderdelen en meer onderhoud nodig. Manager Dan Olson besloot om een nieuwe verticale balenpers te kopen.

Een compacte balenpers in verband met beperkte ruimte

Dan Olson realiseerde zich dat slechts weinig balenpersfabrikanten de benodigde compacte balenpers konden leveren die hij zocht. Na wat online onderzoek kwam hij uit bij de balenpersen van Bramidan. Samen met SC Environmental, een lokale recyclingspecialist in Chicago, adviseerde Bramidan de sterke X25 balenpers.

De komende jaren verzekerd van betrouwbare recycling

Met de nieuwe balenpers kan heeft Olson's Ace Hardware zich voor de komende 10-15 jaar verzekerd van betrouwbare recycling, zonder significante reparatie- of onderhoudskosten. Deze balenpers maakt een snelle en efficiënte afvalverwerking mogelijk en biedt tegelijkertijd een zeer gemakkelijke bediening. Op dit moment produceert de geïnstalleerde X25 balenpers een kartonnen baal van ca. 270 kg. Manager Dan Olson is zeer tevreden over zijn nieuwe verticale balenpers. Hij is ook zeer te spreken over de installatie die door SC Environmental werd uitgevoerd: "Dit type balenpers is perfect voor onze recyclingbehoeften. Ik was ook erg onder de indruk van de manier waarop jullie medewerkers onze oude balenpers heeft verwijderd."

Female employee throws cardboard into Bramidan baler in storage room

Veiligheid voor medewerkers en een laag geluidsniveau

Een ander aspect dat leidde tot de investering in een X25 balenpers was het zeer lage geluidsniveau in vergelijking met de vorige balenpers. Voorheen hoorden klanten in de winkel de balenpers in het magazijn werken. Karton wordt nu samengeperst op een geluidsniveau van ca. 60 db. Klanten horen geen storende geluiden meer in de winkel en de medewerkers van Olson's Ace Hardware kunnen zelfs een gesprek voeren tijdens het samenpersen van kartonafval.

De X25 balenpers is zeer veilig omdat er geen open gleuven en geen punten zijn waar medewerkers bekneld kunnen raken. De machine biedt de hoogste mate van veiligheid. De baal wordt aan de zijkant uitgeworpen met een veilige tweehandige bediening.

We waren onder de indruk van de manier waarop jullie medewerkers onze oude balenpers heeft verwijderd. De nieuwe X25 is ideaal voor onze afvalverwerking.

— Dhr Dan Olson, Manager, Olson’s Ace Hardware, Chicago (VS)

Feiten over:

Ace Hardware

Olson's Ace Hardware is één van de 80 franchisewinkels in de buurt van Chicago, binnen een straal van 32 kilometer. In 1976 verhuisde Olson's Ace Hardware naar de huidige locatie in Franklin Park. Op dat moment behoorde de winkel zelfs tot de grootste winkels van het land.

Feiten over:

Ace Hardware

Olson's Ace Hardware is één van de 80 franchisewinkels in de buurt van Chicago, binnen een straal van 32 kilometer. In 1976 verhuisde Olson's Ace Hardware naar de huidige locatie in Franklin Park. Op dat moment behoorde de winkel zelfs tot de grootste winkels van het land.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

phone 071 331 1547
mail verkoop@bramidan.nl


Op zoek naar alternatieve afvaloplossingen?
Bekijk ons ​​volledige assortiment

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up