De mobiele perscontainer van BRAMIDAN


Met een mobiele perscontainer kunt u uw afvalmanagement efficiënt beheren

Een mobiele perscontainer van Bramidan is een populaire oplossing voor grote hoeveelheden karton, restafval, plastic verpakkingen of organisch afval.

Afvalverwerking is duur

Hoe meer afval je hebt, hoe moeilijker het is om er van af te komen. Als u grote hoeveelheden afval heeft, kan een mobiele perscontainer een goede keuze zijn voor afvalverdichting en daardoor kostenreductie.

Op een mobiele perscontainer zijn de perseenheid en de container aan elkaar gelast. Een persplaat comprimeert het afval in de container. Op deze manier wordt de container optimaal gevuld en verlaagt u de transportkosten. Dit heeft op zowel het milieu als uw bedrijfsresultaten een positief effect.

U krijgt deze voordelen met een mobiele perscontainer van Bramidan:

 • Besparing op uw transportkosten en daarmee uw afvalkosten
 • Kan gebruikt worden voor verschillende afvalstromen
 • De handlingskosten van uw personeel gaan omlaag
 • Verschillende serviceovereenkomsten mogelijk voor besparing op uw totale kosten
 • Eenvoudige installatie en eenvoudige bediening
 • Flexibel en betrouwbaar, jaar na jaar

Flexibel en betrouwbaar, jaar in jaar uit

Bramidan werkt nauw samen met het Duitse bedrijf PRESTO, dat een van Europa's grootste en meest ervaren fabrikanten van perssystemen is.

Onze mobiele persen zijn betrouwbaar en gemakkelijk te hanteren als het gaat om het vullen van afval en het ledigen van de container. Tegelijkertijd is het eenvoudig om een mobiele perscontainer aan te sluiten op een groter afvalsysteem. Het vereist geen grote voorbereiding of investering op de plaats waar de machine moet komen te staan. De perscontainer hoeft alleen op elektriciteit te worden aangesloten.

Alle nieuwe mobiele perscontainers kunnen worden uitgerust met een BRA-IN-modem, het intelligente gegevensbeheersysteem van Bramidan. Dit garandeert een betrouwbare en efficiënte afvalverwerking. Het stuurt bijvoorbeeld een sms of e-mail wanneer de machine bijna vol is. En ons serviceteam heeft online toegang voor het oplossen van storingen.

Vullen vanaf een bordes

De mobiele perscontainers kunnen eenvoudig gevuld worden vanaf een bordes.

Vullen met een hefkantelinstallatie

De mobiele perscontainers kunnen eenvoudig gevuld worden met een hefkantelinstallatie geschikt voor 120/240/360/660/770 en 1100 liter containers (KAM  & DIN)

 

Zelfreinigende mobiele perscontainer

Eenvoudige toegang tot vulopening en zelfreinigende persplaat.

Oplossing op maat

Persinstallatie op Billund Airport. Een oplossing waarbij de perscontainer gevuld wordt door de muur. Dit vermindert de benodige tijd voor intern transport van afval.

Waarom investeren in een mobiele perscontainer?

 • stop Snelle en eenvoudige installatie. Sluit de machine aan op het stroomnetwerk en de perscontainer is klaar voor gebruik.
 • stop Verschillende oplossingen om eenvoudig te vullen, bijv. vanaf een bordes, door een gat in de muur of met een hefkantelsysteem.
 • stop Grote capaciteit voor het verdichten van afval.
 • stop Minder CO2-uitstoot door minder transporten voor het legen van containers.
 • stop Modellen zijn verkrijgbaar met zelfreinigende persplaat voor het verdichten van organisch afval.
 • stop Duidelijk inzicht in uw jaarlijkse gebruikskosten - maak gebruik van onze 'full service overeenkomst'
 • stop Online platform geeft een beter overzicht met toegang tot gegevens van machines via Bramidan's intelligente BRA-IN portal.
 • stop De laagste totale kosten over 10 jaar (TCO - Total Cost of Ownership). We willen dat de kosten van het gebruik van onze machines de laagste zijn in de markt over een periode van 10 jaar.

Nauwkeurig data management

Maak snellere en betere beslissingen met ons online BRA-IN monitoring systeem. Machines zijn voorzien van een modem waarmee gegevens verzonden worden naar u en/of de afvalinzamelaar. Hiermee optimaliseert u uw afvalinzameling en reduceert u de kosten.
Onze servicemonteurs kunnen op afstand inloggen om eventuele storingen snel te kunnen verhelpen zonder langs te hoeven komen. Tevens kunnen zij op afstand instellingen van de pers veranderen om de optimale vulgraad te realiseren.

Installatie en service

Wij garanderen u niet alleen de juiste keuze voor de machine, maar tevens een snelle landelijke service.

Onze servicemonteurs zijn technisch zeer vaardig en hebben veel ervaring met grote installaties van persen in heel Nederland.

Gedurende de jaren is er enorm veel ervaring opgedaan met complexe installaties welke een zeer nauwkeurige coördinatie en planning vereisen van het serviceteam.

Vragen? Bel of schrijf.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up