De mobiele perscontainer van BRAMIDAN


Met een mobiele perscontainer kunt u uw afvalmanagement efficiënt beheren

Een mobiele perscontainer van Bramidan is een populaire oplossing voor grote hoeveelheden karton, restafval, plastic verpakkingen of organisch afval.

Afvalverwerking is duur

Hoe meer afval je hebt, hoe moeilijker het is om er van af te komen. Als u grote hoeveelheden afval heeft, kan een mobiele perscontainer een goede keuze zijn voor afvalverdichting en daardoor kostenreductie.

Op een mobiele perscontainer zijn de perseenheid en de container aan elkaar gelast. Een persplaat comprimeert het afval in de container. Op deze manier wordt de container optimaal gevuld en verlaagt u de transportkosten. Voor zowel het milieu als uw bedrijfsresultaten een positief effect.

U krijgt deze voordelen met een mobiele perscontainer van Bramidan:

 • Besparing op uw transportkosten en dus uw afvalkosten
 • Kan gebruikt worden voor verschillende afvalstromen
 • De handlingskosten van uw personeel gaan omlaag
 • Verschillende serviceovereenkomsten mogelijk besparing op uw totale kosten
 • Eenvoudige installatie en eenvoudige bediening
 • Flexibel en betrouwbaar, jaar na jaar

Flexibel en betrouwbaar, jaar in jaar uit

Bramidan werkt nauw samen met het Duitse bedrijf PRESTO, dat een van Europa's grootste en meest ervaren fabrikanten van perssystemen is.

Onze mobiele persen zijn betrouwbaar en gemakkelijk te hanteren als het gaat om het vullen van afval en het ledigen van de container. Tegelijkertijd is het eenvoudig om een mobiele perscontainer aan te passen aan een groter afvalsysteem. Het vereist geen grote voorbereiding of investering op de plaats waar de machine moet komen te staan, maar hoeft alleen op elektriciteit te worden aangesloten.

Alle nieuwe mobiele perscontainers kunnen worden uitgerust met een BRA-IN-modem, het intelligente gegevensbeheersysteem van Bramidan. Dit garandeert een betrouwbare en efficiënte afvalverwerking. Het stuurt bijvoorbeeld een sms of e-mail wanneer de machine bijna vol is. En ons serviceteam heeft online toegang voor het oplossen van storingen.

Vullen vanaf een bordes

De mobiele perscontainers kunnen eenvoudig gevuld worden vanaf een bordes.

Vullen met een hef- kantelsysteem

De mobiele perscontainers kunnen eenvoudig gevuld worden met een hef- kantelsysteem geschikt voor 120/240/360/660/770 en 1100 liter containers (KAM  & DIN)

 

Zelf reinigende mobiele perscontainer

Eenvoudige toegang tot vulopening en zelfreinigende persplaat.

Custom-designed solution

Installation at Billund Airport. A solution with filling of waste through the wall. This reduces time spent on internal transport of waste.

Waarom investeren in een mobiele perscontainer?

 • stop Snelle en eenvoudige installatie. Sluit de machine aan en de perscontainer is klaar voor gebruik.
 • stop Verschillende oplossingen om eenvoudig te vullen, bijv. van een bordes, door een gat in de muur of met een hef- kantelsysteem.
 • stop Grote capaciteit voor het verdichten van afval.
 • stop Minder CO2-uitstoot door minder transporten voor het legen van containers.
 • stop Modellen zijn verkrijgbaar met zelfreinigende persplaat voor het verdichten van organisch afval.
 • stop Duidelijk inzicht in uw jaarlijkse gebruikskosten - maak gebruikt van onxe 'full service overeenkomt'
 • stop Online platform geeft een beter overzicht met toegang tot gegevens over machines via Bramidan's intelligente BRA-IN-gegevenssysteem BRA-IN-gegevensbeheer.
 • stop De laagste totale kosten over 10 jaar (TCO - Total Cost of Ownership). We willen dat de kosten van het gebruik van onze machines de laagste zijn in de markt over een periode van 10 jaar.

Nauwkeurig data management

Maak snellere en betere beslissingen met ons online BRA-IN monitoring systeem. Een modem welke data verzend naar u en de afvalinzamelaar helpen u uw afvalinzameling te optimaliseren en de kosten te reduceren.
Onze servicemonteurs kunnen op afstand inloggen in dit systeem om eventuele stroringen snel te kunnen verhelpen zonder langs te hoeven komen. Tevens kunnen zij op afstand instellingen in de pers veranderen om de optimale vullingsgraad te realiseren.

Installatie en service

Wij garanderen u niet alleen de juiste keuze voor de machine, maar tevens een snelle landelijke service.

Onze servicemonteurs zijn technisch zeer vaardig en hebben veel ervaring met grote installaties van persen in heel Nederland.

Gedurende de jaren is er enorm veel ervaring opgedaan met complexe installaties welke een zeer nauwkeurige coördinatie en overzicht vereisten van onze monteurs.

Vragen? Bel of schrijf.

 • stop Lennaert - mobiel 06 823 19 754
 • stop Elmar - mobiel 06 823 19 917
 • stop Joost - mobiel 06 427 01 444

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

keyboard_arrow_up