Choose language

Scheepvaart & Offshore

Alle schepen en offshore-platforms met meer dan 15 personen moeten voldoen aan het MARPOL-voorschrift Annex 5 en de voorschriften van de internationale scheepvaartorganisatie. Een balenpers van Bramidan is veilig op zee – en maakt afvalverwerking eenvoudiger.
  • Cruiseschip vaart op zee met reddingsboten langs de verschansing
  • Uitzicht op de golvende zee vanaf het dek van een veerboot
TESTIMONIAL
Afval wordt ingezameld op verzoek - twee balen tegelijk - in plaats van dagelijkse inzameling.
Aankoopmanager
Parijs

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Lagere kosten voor huur en inzameling
  2. Betere werkomgeving
  3. Meer orde en netheid
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Conform de MARPOL-voorschriften

Of u nu een cruiseschip met 3000 gasten en bemanning leidt of een plaatselijke veerboot, een veilige en nette functionering van het dagelijkse leven zijn cruciaal voor zowel de gasten als de bemanning.

De hoeveelheden en soorten afval verschillen naar gelang de tijdsduur van de reis en het aantal bemanningsleden of passagiers. Beide hebben echter met dezelfde beperkingen te kampen; ruimte is schaars en niet gecomprimeerd afval wordt snel moeilijk te verwerken.

Tijdbesparende afvalverwerking

Niet-gecomprimeerde afval verwerken is tijdrovend, een balenpers aan boord kan uw afval van karton, plastic en ander recyclebaar materiaal meteen inperken. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en bespaart u tijd. Balen worden sneller gelost dan los afval.

Onze ervaring heeft aangetoond dat comprimeren bij de afvalbron u verschillende voordelen biedt, zoals tijdbesparing en hogere efficiëntie. De combinatie van schaarse ruimte en wetgeving leiden tot efficiënte afvalverwerking door veilige en betrouwbare apparatuur.

Onze balenpersen voor scheepvaart en offshore zijn uitermate betrouwbaar in gebruik en nemen weinig plaats in. Ze zijn tevens veilig en gemakkelijk te bedienen. Deze machines voldoen aan alle huidige eisen wat betreft installatie en elektrische veiligheidsvoorschriften op zee.

Standaardoplossingen voor scheepvaart en offshore

Bramidan heeft jarenlange ervaring in afvalverwerking in de scheepvaart en offshore sector. Onze speciaal ontworpen balenpersen voor de scheepvaartsector nemen weinig plaats in en kunnen de gebruikelijke afvalsoorten tot 90% reduceren. Bovendien voldoen onze balenpersen aan alle milieu- en veiligheidsvoorschriften die gelden voor offshore toepassingen.