Choose language

Publieke sector

De publieke sector bestaat uit een breed assortiment aan diensten en instellingen die onze veiligheid en welzijn ondersteunen. Deze vereisen een snelle en efficiënte afvalverwerking.
  • Meisjes met haarbanden en schooluniformen schrijven met potloden
  • Verpleegsters duwen patiënt die in bed ligt door een ziekenzaal
TESTIMONIAL
In feite kunnen de kosten voor de vatpers eigenlijk binnenkort worden gefinancierd met het geld dat is ontvangen voor de samengeperste olievaten.
Henrik Spanggård
Deens milieuonderzoek

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Bescherming van het milieu
  2. Eenvoudigere afvalverwerking
  3. Meer ruimte ter beschikking
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Snelle en kostenbesparende afvaloplossingen

De moderne maatschappij eist dat ziekenhuizen, overheidsinstellingen, scholen, universiteiten en gevangenissen in alle opzichten goed functioneert. Dit is relevant met het oog op de servicegerichtheid, maar ook als het neerkomt op afvalverwerking.

Eén ding dat alle openbare instellingen gemeen hebben is de uitdaging van afvalverwerking. Bepaald afval kan worden gerecycleerd. Giftig afval heeft speciale verwerking nodig. En afval van grote keukens wordt verbrand. Papier, plastic en recyclebare materialen nemen ruimte in beslag en moeten snel en efficiënt beheerd worden.

Natuurlijk verschillen de types en volumes afval per soort instelling en de omvang ervan, maar efficiënte afvalverwerking is overal een belangrijke factor bij het reduceren van de totale kosten.

Gecomprimeerde balen maken ruimte beschikbaar

Een grondige beoordeling van de afvalverwerking van een instelling kan tot aanzienlijke kostenbesparingen en efficiëntere stroming leiden. Geen enkele activiteit genereert dezelfde afvalstromen of vereist dezelfde
managementprocedures. Het is daarom essentieel voor uw succes om de juiste partner te kiezen voor afvalverwerking.

De balenpersoplossingen van Bramidan zijn ideaal voor alle instellingen. Of het nu een school, een universiteit of een postkantoor is, onze balenpersen bevorderen snelle verwerking van los afval en een hygiënischer en efficiëntere werkomgeving. Het comprimeren van kartonnen dozen, zachte kunststof en andere recyclebare materialen tot balen met een hoge dichtheid vergroot de werkruimte en creëert orde en netheid.

Eén leverancier voor al uw recyclingbehoeften

Wanneer uw werknemers een Bramidan balenpers gebruiken om afval te comprimeren, creëert men een schonere en effectievere werkruimte. Men vergroot tevens de vloer- en doorgangsruimte, en verkrijgt een efficiëntere workflow.

Vertrouw op onze ervaring om u te helpen de oplossing te kiezen die perfect is voor uw instelling. U zult niet alleen voordeel hebben van de verbeterde interne logistiek, maar u zult spoedig de stijgende opbrengsten voor recyclebare materialen opmerken.