Choose language

Opslag & logistiek

Magazijnen en distributiecentra zijn cruciale kruispunten, waar tijd van wezenlijk belang is. Klanten eisen efficiëntie en vertragingen zijn ongeoorloofd.
  • Heftruck chauffeur plaatst pallet met goederen op schappen in magazijn
  • Man duwt palletwagen in distributiecentrum gevuld met kartonnen dozen
TESTIMONIAL
Many service centres would gain much if they buy a baler.
Heine Olsen
Store Manager, Statoil

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Lagere afvalverwerkingskosten
  2. Optimalisatie van werkprocessen
  3. Betere interne logistiek
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Versterk het logistieke proces met een balenpers

In dergelijke dynamische omgevingen kan afval zich snel ophopen, aangezien de verschillende leveringen vaak in kleinere eenheden moeten worden herverpakt voor ze het distributiecentrum verlaten.

Dit leidt tot veel lege kartonnen dozen en plasticfolie die de werkvloer kunnen blokkeren. Om dit te vermijden moet het afval meteen worden verwijderd voor het een obstakel vormt. In vele gevallen gebeurd dit door het afval te verzamelen en naar grote containers over te brengen buiten het bedrijfspand, welke frequent worden opgehaald. Hierdoor wordt het afval inderdaad van de vloer verwijderd, maar het neemt tevens veel tijd in beslag die nuttiger kan worden besteed.

Het afvalbeheer als een geïntegreerd onderdeel van de algemene workflow van het magazijn beschouwen, biedt echter andere mogelijkheden. Zo kunnen interne processen worden geoptimaliseerd met een duidelijk en tastbaar voordeel op uw winstcijfers.

Processen stroomlijnen

Balenpersen van Bramidan herleiden afval tot gecomprimeerde balen, waardoor u onmiddellijk tijd bespaart op interne afvalverwerking. Door het afval te comprimeren bij de afvalbron, vermindert u het gebruik van de externe containers. Tegelijkertijd reduceren balenpersen de kosten voor afvalinzameling en huur van afvalcontainers.

Winstgevend voordeel

Installeer een balenpers van Bramidan in het magazijn en verwijder karton en plasticfolie afval snel en efficiënt uit het gebied van de goederenontvangst .

We kunnen u helpen om de geschikte balenpersoplossing te kiezen, zodat u niet alleen een betere interne logistiek maar ook hogere opbrengsten uit recyclebaar materiaal verkrijgt.