Choose language

Industriële bedrijven

In de huidige zakelijke markt heeft elk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten een invloed op de winstcijfers. Inefficiënte afvalverwerking neemt veel tijd in beslag, is kostbaar en neemt tijd in beslag, welke beter kan worden besteed.
  • Sauer-Danfoss vrouw aan het werk en man met karton bij Bramidan balenpers
  • Twee werknemers in een laboratorium dragen witte werkkleding en haarnetjes
TESTIMONIAL
We wilden de productieruimte uitbreiden, minder afval opslaan en de veiligheid verhogen.
Henning Sørensen
Strategic Purchaser
Sauer- Danfoss

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Bespaar op de totale afvalverwerkingskosten
  2. Betere interne logistiek
  3. Verbeterde productiviteit
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Comprimeer bij de bron en verhoog de efficiëntie

Industriële bedrijven ontvangen dagelijks grote goederenvoorraden. Grondstoffen en onderdelen worden op pallets geleverd en zijn zorgvuldig beschermd door karton en omwikkeld met plasticfolie.

Na het uitpakken, wordt het verpakkingsmateriaal verzameld, gesorteerd en getransporteerd voor recycling. Bepaald afval wordt ook verwerkt in perscontainers buiten het fabrieksgebouw.

Comprimeer ter plaatse

De balenpersen van Bramidan stellen u in staat uw afval onmiddellijk te verwerken bij de afvalbron, zodat u uw interne logistiek kunt verbeteren en tijd wint voor uw kernactiviteiten. Efficiënte verzameling en verwerking van gecomprimeerde balen binnen het productieproces zal zich snel vertalen in uw winstcijfers.

Een van de voordelen is dat uw personeel de kartonnen dozen niet open hoeven te snijden en samen te vouwen of de plasticfolie dienen te verwerken. Nu kan men meer tijd besteden aan de hoofdtaken en genereert meer productiviteit.

Potentiële inkomsten uit recyclebaar materiaal

Bijkomend voordeel is dat de inzameling van externe containers kostenbesparend, eenvoudiger en minder frequent wordt. De containers zijn nu gevuld met afval en niet met lucht. Bovendien kan recyclebaar afval worden verkocht, het wordt een inkomstenbron die de terugverdientijd van de balenpers aanzienlijk korter maakt.

Uw bedrijfsvoordeel is een snellere, slimmere en vlottere workflow in een veilige werkomgeving voor uw werknemers.

Maak de juiste keuze

Neem vandaag contact op met Bramidan en ontdek hoe het comprimeren van uw afval bij de bron verschillende bedrijfsvoordelen kunnen opleveren. Onze deskundige verkoop- en serviceadviseurs kunnen u helpen bij het in kaart brengen van uw afvalverwerking en de geschikte balenpers voorstellen op basis van uw specifieke behoeften.

Stroomlijn uw afvallogistiek

Verwerken van niet-gecomprimeerd afval neemt tijd in beslag en de inzameling en huurtarieven zijn kostbaar. Efficiënte balenpersen besparen tijd, reduceren de kosten en verbeteren de productiviteit.

We kunnen u helpen om de geschikte balenpersoplossing te kiezen, zodat u niet alleen een betere interne logistiek maar ook hogere opbrengsten uit recyclebaar materiaal verkrijgt.