Choose language

Hotels & restaurants

Efficiënte afvalverwerking verbetert de dagelijkse expertise en bedrijfsvoering van uw hotel of restaurant, en verbetert tegelijkertijd de gastvrijheid.
  • Man met wit overhemd vóór een hotelbalie en receptionist
  • Werknemers bij Burger King bereiden fastfood voor mensen in de rij
TESTIMONIAL
Afval wordt ingezameld op verzoek - twee balen tegelijk - in plaats van dagelijkse inzameling.
Aankoopmanager
Parijs

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Lagere kosten voor huur en inzameling
  2. Betere werkomgeving
  3. Betere hygiëne
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Tijd voor uw klanten – niet voor afvalverwerking

Als het afval niet snel wordt verwijderd in dergelijke drukke horecagelegenheden, kunnen karton, papier en plasticfolie snel een obstakel vormen voor de dagelijkse activiteiten. Uw gasten verwachten kwaliteit en optimale service. Uw personeel kan zich beter richten op de gastvrijheid dan zich bezig te moeten houden met afvalverwerking.

Vele jaren werd het afval in één container gedeponeerd. Deze container werd opgehaald op gezette tijden. Het afval werd verbrand of op een vuilnisbelt gestort, wat resulteerde in steeds hogere kosten.

Bespaar tijd, ruimte en kosten

Waarom nog langer betalen voor een container vol lucht? Onze ervaring is dat een efficiënte balenpers op maat dichtbij de afvalbron, de verwerkingskosten vermindert en tijd bespaart. Een balenpers is tevens een investering die zichzelf sneller terugverdient dan de meeste mensen verwachten.

Meer tijd voor uw klanten

Door gebruiksvriendelijke balenpersen te installeren die uitstekend geschikt zijn voor de speciale behoeften van hotels en restaurants, wordt kostbare tijd gewonnen die u aan een betere gastenservice kunt besteden.

We kunnen u helpen om de geschikte balenpersoplossing te kiezen, zodat u niet alleen een betere interne logistiek maar ook hogere opbrengsten uit recyclebaar materiaal verkrijgt.