Choose language

Facility management

Het succes van elk afvalverwerkings of faciliteitsmanagements- overeenkomst is afhankelijk van de behoeften van uw klant, welke variëren om tot de juiste oplossing te komen. De toevoeging en betrouwbaarheid van kwaliteit in vergelijking met de investering is hierbij zeer bepalend.
  • Twee glazenwassers aan veiligheidskabels wassen ruiten in glazen voorgevel
  • Twee mannen in werkkleding installeren containerpersen bij Ikea
TESTIMONIAL
Afval wordt ingezameld op verzoek - twee balen tegelijk - in plaats van dagelijkse inzameling.
Aankoopmanager
Parijs

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Optimale prijs-kwaliteitsverhouding
  2. Conform veiligheidsvoorschriften
  3. Biedt de mogelijkheid voor langetermijnrelaties met klanten
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Betrouwbaar en veilig in gebruik met lage onderhoudskosten

Ten eerste moet het voldoen aan de behoeften van de individuele klant en de klant in staat stellen de relevante resultaten te bereiken. Afhankelijk van de situatie kan het een betere interne logistiek, tijdsbesparende procedures, lagere inzamelingskosten en tevreden personeel tot gevolg hebben. Bovendien moet de balenpers betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en in belangrijke mate veilig in het gebruik zijn.

Het moet ook van goede kwaliteit zijn, een lange verwachte levensduur hebben, lage onderhoudskosten hebben en gemakkelijk te integreren zijn in een grotere keten van door u geleverde diensten. Ten slotte moeten er geen onnodige uitgaven aan verbonden zijn die uw winstmarges beïnvloeden. Dit is vooral belangrijk als het deel uitmaakt van een huurcontract, waarbij uw klant gefactureerd wordt voor een vaste maandelijkse prijs voor de apparatuur.

Een leverancier van bewezen kwaliteitsproducten stelt u in staat om de kosten laag te houden en de winsten hoog. Betrouwbare apparatuur die gemakkelijk is te installeren en op locatie te beheren geeft u zo min mogelijk werk. Zet het aan en denk er daarna niet meer aan, terwijl uw klanten hun karton, plastic, papier en andere recyclebare materialen met gemak verwerken.

Kostenefficiency en betrouwbaarheid

Bramidan balenpersen bieden een kostenbesparende manier om afval in te zamelen en te verwerken. Het maakt niet uit welk model u kiest, u zult uw voordeel doen met een betrouwbare werking, een lange verwachte levensduur en een vaste bron aan opbrengsten. Door Bramidan balenpersen te gebruiken zullen uw klanten zich verzekeren van een snelle en efficiënte manier voor afvalverwerking, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan belangrijkere dingen.

Eén leverancier voor al uw balenpersbehoeften

Bramidan heeft een van de ruimste assortimenten van producten beschikbaar op de markt en kan oplossingen leveren die aan vrijwel al uw behoeften voldoen. De balenpersen zelf zijn befaamd door hun eenvoudige en veilige bediening en behoren tot de meest betrouwbare machines.

Wij kunnen u helpen bij het analyseren van uw concrete behoeften en de beste balenpersoplossing en serviceplan voorstellen, zodat u uw energie en tijd kunt besteden aan het leveren van diensten aan uw klanten, die waarde toevoegen.