Choose language

Detailhandel non-food

Non-food winkels in de detailhandel zijn gericht op klanten en winkelruimte. Door efficiënte afvalverwerking bij de goederenontvangst wordt kostbare tijd en ruimte vrijgemaakt.
  • Klant heeft elektronische goederen gevonden in winkel met keukenapparaten
  • OBI klant wordt geïnstrueerd over een boor naast schappen met gereedschap
TESTIMONIAL
De balenpers is bij de afvalbron geplaatst. Wij besparen nu tijd en de kosten voor containerhuur zijn gereduceerd
Management
OBI in Hongarije

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Snellere omloop tussen levering en winkelruimte
  2. Vermindert totale afvalverwerkingskosten
  3. Betere interne logistiek
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Ruimte is belangrijk

In de detailhandel is winkelruimte en omloopsnelheid cruciaal. Goederen worden 2 tot 3 maal per week geleverd en zitten veilig verpakt in plasticfolie of karton, voordat ze worden uitgepakt en zo snel mogelijk in de winkel worden gepresenteerd. Elke vierkante meter kost geld en ondernemers willen de aanwezige ruimte optimaal benutten om de goederen aan de klant te presenteren.

Opslagruimte is beperkt en het uitpakken gebeurt vaak in magazijnruimte, waar in verschillende mate rekening gehouden moet worden met interne logistiek zonder hindering van afval op de vloer. Zonder een efficiënte afvalverwerking zullen los karton en plastic snel in de weg liggen en de interne processen en verwerking hinderen.

Door in het gebouw, liefst zo dicht mogelijk bij de bron van het afval, een balenpers te installeren, kunnen werknemers het lege verpakkingsafval onmiddellijk en veilig verwijderen zonder het gebouw te hoeven verlaten.

Sterk gecomprimeerde balen creëren meer ruimte

Ervaring heeft ons geleerd dat uit een grondige controle van de afvalverwerking vaak een aanzienlijke kostenbesparing kan voortkomen. Het compacteren van kartonnen verpakkingen, plasticfolie en ander recyclebaar verpakkingsmateriaal in balen van hoge dichtheid, creëren meer ruimte in uw magazijn en verminderen de dagelijkse werkingskosten aanzienlijk.

De balenpersoplossingen van Bramidan zijn ideaal voor grote en kleine bedrijven uit de non-foodsector. Zowel ondernemers met kleine zaken, grote bouwmarkten of electrozaken zullen baat hebben bij een snelle oplossing van het afvalprobleem en zo efficiënter en veiliger kunnen werken.

Vereenvoudig de interne logistiek

Als uw personeel het afval comprimeert, creërt men meer vloerruimte en draagt men bij aan een efficiëntere workflow.

We kunnen u helpen bij uw keuze voor de meest geschikte comprimeeroplossing, zodat u niet alleen de interne logistiek verbetert, maar ook uw opbrengsten verhoogt uit recyclebaar materiaal.