Choose language

Detailhandel food

Bij de detailhandel in voedingsmiddelen ligt de klemtoon op de winkelruimte en niet op de magazijnruimte. Door efficiënte afvalverwerking in het magazijn wordt kostbare tijd en ruimte vrijgemaakt voor de verkoop.
  • Vrouw in gele bloes en spijkerbroek loopt met winkelwagen
  • Vrouw met licht haar in SuperBrugsen plaatst zakken chips op schappen
TESTIMONIAL
Vele benzinepompen zouden veel voordeel uit een balenpers kunnen halen.
Heine Olsen
Bedrijfsleider
Statoil

BEDRIJFSVOORDELEN
  1. Sneller rendement op investering (R.O.I.)
  2. Eenvoudigere afvalverwerking
  3. Meer ruimte ter beschikking
Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.

Ruimte is belangrijk

De detailhandelsector bestaat uit verschillende type winkels zoals bijvoorbeeld de buurtwinkels, supermarkten en grote warenhuizen. De bevoorrading van deze winkels vindt meerdere malen per week plaats en de verpakkingen bestaan doorgaans uit karton en plastic.

In de meeste bedrijven worden de goederen onmiddellijk uitgepakt, zodat ze snel naar de winkelruimte kunnen worden overgebracht. Vervolgens wordt het afval buiten in containers of perscontainers gedeponeerd. Op deze manier blijven de winkelruimte en de doorgangen vrij toegankelijk en netjes.

Door in het gebouw een balenpers dicht bij de afvalbron te plaatsen, kunnen werknemers het verpakkingsafval onmiddellijk en veilig verwijderen zonder het gebouw te verlaten. Dit voordeel is zeker interessant tijdens late openingsuren, wanneer de personeelsbezetting vaak beperkt is tot enkele of slechts 1personen.

Verbeterde verwerking en werkomgeving

Ervaring heeft ons geleerd dat uit een grondige controle van de afvalverwerking vaak een aanzienlijke kostenbesparing kan voortkomen voor bedrijven in de detailhandel. Het comprimeren van kartonnen dozen, zachte plastic en ander recyclebaar materiaal in zeer compacte balen binnen het winkelpand, biedt een snelle en veilige optie voor werknemers. Bovendien komt er zo meer ruimte vrij en worden de dagelijkse verwerkingskosten beperkt.

De balenpersoplossingen van Bramidan zijn ideaal voor grote en kleine bedrijven uit de voedingsmiddelsector. Zowel eigenaars van kleine winkels, supermarkten of grote warenhuizen zullen baat hebben bij de snelle oplossing van het afvalprobleem en zo een meer efficiënte en aangenamere werkomgeving creëren.

De interne workflow verbeteren

Als uw personeel het afval binnenshuis comprimeert , dichtbij de afvalbron, resulteert dit automatisch in een nette werkplek en een efficiëntere workflow.

We kunnen u helpen bij de keuze voor de geschikte balenpersoplossing, zodat u niet alleen een betere interne logistiek bereikt, maar ook hogere opbrengsten haalt uit recyclebaar materiaal.