Choose language

Piepschuim & foam

U kunt deze afvalstroom van hoge waarde, die in verschillende toepassingen voorkomen, comprimeren of granuleren.
Ja, bel mij aub!!
Ik zou graag willen weten hoe ik piepschuim en foamafval efficiënter kan verwerken.

EPS

U kunt EPS afval in vele verschillende toepassingen en industrieën vinden. EPS wordt gebruikt voor transportdozen voor voedingsmiddelen zoals vis, vlees en groenten. Het wordt ook gebruikt als isolatie- en verpakkingsmaterialen voor wit en bruingoed.

EPS is een licht materiaal, en neemt veel ruimte in beslag.

Sommige EPS materialen kunnen in een verticale balenpers of EPS pers worden gecomprimeerd. Ook is het mogelijk om EPS materiaal terug te brengen tot granulaat. Voor meer informatie over de juiste oplossingen, kunt u contact met ons opnemen.

Schuim & foam

Schuim en foam wordt gemaakt van vele soorten materiaal en in verschillende combinaties, hoofdzakelijk voor transport en isolatie.

Sommige lichtere en kleinere delen kunnen in een verticale balenpers gecomprimeerd worden. Andere delen, die meer uitzetbaar zijn of heel compact, kunnen moeilijker worden samengeperst. We raden aan dat u een laag karton op de bodem en bovenop de afgewerkte baal te plaatsen om de baal stabiel te houden.

Afhankelijk van het soort schuim en foam, is het ook mogelijk om dit in en EPS pers uit onze de Lion serie te comprimeren.

Voordat u beslist welke balenpers of EPS pers te gebruiken voor uw schuim en foamafval, raden wij aan om contact met ons op te nemen voor de juiste oplossing.