Choose language

Serviceafspraken

Wanneer u een servicecontract met Bramidan overeenkomt, verkrijgt u direct toegang tot onze landelijke servicedienst.
SERVICE HOTLINE

Hulp nodig? Bel 071-331 1547

Ja, neem contact met me op!
Ik ben geïnteresseerd in een servicecontract met jaarlijkse NEN-keuring.
Karton en plastic afval kan snel opstapelen, indien de balenpers of perscontainer uitvalt. Het geeft rommel en neemt kostbare ruimte in beslag.

Daarom raden wij u aan een servicecontract bij Bramidan af te sluiten. Dit geeft u toegang tot de snelle landelijke servicedienst. Vele klanten benadrukken de kwaliteit van onze servicedienst.

Flexibele servicepakketten

 1. Veiligheidscheck
  Een veiligheidscheck is een voordelig product, waarmee u één keer per jaar bezoek krijgt van een servicemonteur. Uw machine wordt gekeurd volgens de NEN3140, en daardoor worden de wettelijke eisen voor functionaliteit en veiligheid van de machine gewaarborgd.

  Bramidan servicemonteur bij onderdelen in auto

   
 2. Serviceafspraak
  Bij een serviceafspraak wordt buiten de veiligheidscheck om ook preventief onderhoud op uw machine uitgevoerd. Een keer per jaar voert onze monteur een grondige inspectie uit, de olie wordt ververst en indien nodig ook de slijtdelen.
   
 3. All-in serviceafspraak
  Bramidan servicemonteur gebruikt speciale software in zijn autoEen all-in serviceafspraak geeft u de volledige zekerheid, u weet vooraf wat uw maandelijkse kosten zijn. In de all-in afspraak wordt ook de veiligheidscheck en preventief onderhoud uitgevoerd. Onderdelen en slijtdelen worden vervangen, indien nodig. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.