Choose language

After Sales Service

Met onze after sales service streven wij ernaar de tervredenheid van onze klanten te waarborgen gedurende de hele levensduur van de machines.
SERVICE HOTLINE

Hulp nodig? Bel 071-331 1547

Ja, neem contact met me op!
Ik ben geïnteresseerd in een servicecontract met jaarlijkse NEN-keuring.

Speciale geavanceerde besturingseenheid

Onze machines zijn uitgerust met een speciale besturingseenheid met een nieuwe elektronische interface. Hiermee kan de monteur een snelle en nauwkeurige diagnose vaststellen om mogelijke fouten en onderhoudsproblemen snel en efficiënt op te lossen.

De onderhoudsmonteur sluit zijn laptop aan en krijgt alle digitale informatie van de machine, waardoor hij mogelijke fouten of storingen kan vinden. Met behulp van deze nieuwe techniek zal het bezoek van de onderhoudsmonteur heel kort en effectief zijn en daardoor tijd en geld besparen voor alle betrokkenen.

Onderhoud op afstand

Onze machines kunnen bovendien worden uitgerust met een modem voor onderhoud op afstand, waardoor wij toegang kunnen krijgen tot de besturingseenheid op afstand.
Installatie door Bramidan monteurs Installatie door Bramidan monteurs

Onderdelen

Wij streven ernaar om minimaal 10 jaar naar productie onderdelen voor uw machine beschikbaar te hebben. Dikwijls zijn de meeste onderdelen veel langer verkrijgbaar. Neem contact op met onze serviceafdeling om onderdelen te bestellen.

Snelle leveringen

Onze onderdelen worden uit de centrale voorraad geleverd. Tevens beschikken de monteurs over de meest gebruikelijke onderdelen in de serviceauto's.

Indien voorradig leveren wij de onderdelen van dag tot dag. Dit is een populaire service voor onze klanten en een oplossing waar wij zeer trots op zijn.

Handige documentatie

U kunt altijd goed gedocumenteerde gebruiksaanwijzingen en handleidingen verkrijgen. Hiermee willen wij u helpen uw Bramidan balenpers zo optimaal mogelijk te benutten. Neem contact op met en vraag naar de documentatie die u nodig heeft.