Choose language

Service & Support

Bramidan machines zijn ontworpen voor een lange levensduur. Bij aanschaf van een machine verzorgen wij de installatie en demonstratie voor een eenvoudige en snelle ingebruikstelling.
SERVICE HOTLINE

Hulp nodig? Bel 071-331 1547

Ja, neem contact met me op!
Ik ben geïnteresseerd in een servicecontract met jaarlijkse NEN-keuring.

Professionele servicedienst

Wij bieden een professionele servicedienst, welke voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten. Onze gekwalificeerde servicemonteurs zijn VCA gecertifiteerd en keurmeesters volgens de NEN3140 normering.

Houd uw machine up-to-date

Voor het behoud van uw investering en levensduur van uw machine, bieden wij u een service contract, dat een jaarlijkse controle van uw machine bevat. Met een servicecontract zult u altijd een up-to-date machine hebben met de laatste technologie en gebruiksvriendelijkheid. Indien u geïnteresseerd bent, neem dan contact op.
Bramidan servicemonteurs voor een professionele servicedienst Bramidan servicemonteurs

Snelheid is geen extra service!

Als de apparatuur uitvalt, is het belangrijk om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Op die manier verliest u minder kostbare tijd met de verwerking van uw afval.
 

Landelijke servicedienst

We hebben een van de grootste serviceafdelingen met een landelijk inzetbare servicemonteurs. Onze centrale serviceafdeling is beschikbaar voor persoonlijk advies over service en onderhoud.

Tegelijkertijd hebben we ook direct contact met ons team van servicemonteurs die speciaal zijn opgeleid snel problemen te identificeren en op te lossen. Ook op producten die niet door Bramidan zijn geproduceerd.
Bramidan monteurs werkzaam op lokatie Bramidan monteurs werkzaam op lokatie

Eigen werkplaats

Indien noodzakelijk, bestaat de mogelijkeheid om uw machine voor reparatie of revisie werkzaamheden in eigen werkplaats te behandelen.

Ervaring met grote installaties

Onze service gaat verder. Bij elke Bramidan oplossing, wordt de serviceafdeling betrokken. Het project wordt begeleid door de serviceafdeling, waarbij de installatie uitgevoerd wordt door onze ervaren monteurs.