Choose language

Denk klein

Wat wij doen is eigenlijk heel eenvoudig. Wij nemen dingen die onnodig groot zijn en maken ze klein.
Ja, neem contact met me op!
Neem a.u.b. contact op met mij over de kwestie vermeld hieronder.

Denk klein en bereik grote resultaten

In het hedendaagse bedrijfsleven heeft ieder onderdeel van de bedrijfsactiviteiten een effect op het resultaat. Inefficiënte afvalverwerking neemt veel tijd in beslag en is duur, waardoor u minder tijd en energie heeft voor wat echt van belang is. U helpen bij het klein denken, is big business voor u - en ons.
Denk klein en bereik grote resultaten Denk klein en bereik grote resultaten

Grote resultaten verkrijgen met een kleine investering

Een Bramidan balenpers is in feite een kleine investering vergeleken met het niet comprimeren van uw afval. Los afval is duur in verwerking, inzameling en genereert huurkosten. Stevige gecomprimeerde balen karton, plastic en andere recyclebare materialen verhogen uw inkomen aanzienlijk.

Wees efficiënt met weinig mankracht

Wanneer uw medewerkers afval comprimeren bij de bron besparen zij tijd, dat gebruikt kan worden voor lucratievere activiteiten. Minder inzameling en transport van los afval zorgt voor een betere interne logistiek en grotere productiviteit.

Creëer meer plaats in kleine ruimtes

Het comprimeren van balen creëert meer vrije ruimte. U kunt balen met een hoge dichtheid opslaan in kleine plaatsen. Tegelijkertijd heeft uw een vlottere workflow en creëert u een veiligere omgeving voor uw personeel.

Neem kleine stappen die grote voordelen hebben voor het milieu

Wanneer u afval comprimeert voor recycling, bevordert u netheid en hygiëne op uw werkplaats. Maar u onderneemt ook stappen naar minder vervuiling van het natuurlijke milieu.