Choose language

Over ons

Bramidan is één van de toonaangevende leveranciers in Europa van balenpersen en oplossingen voor het comprimeren van karton en plastic afval en andere recyclebare materialen.
Denk klein
Wat wij doen is eigenlijk heel eenvoudig. Wij nemen dingen die onnodig groot zijn en maken ze klein.
Ja, neem contact met me op!
Neem a.u.b. contact op met mij over de kwestie vermeld hieronder.

Privacy

Binnen Bramidan Nederland BV worden uw persoonsgegevens verwerkt conform de richtlijnen van de AVG die op 25 mei 2018 van kracht is gegaan.

Meer informatie hierover kunt u vinden in ons privacy beleid. Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen (administratie@bramidan.nl of 071-3311547).
 

Ons bedrijf

Bramidan werd opgericht in 1975 als een klein familiebedrijf dat landbouwapparatuur verkocht. In 1981 veranderde het bedrijf van koers en begaf zich op de markt van afvalverwerking.

Vandaag de dag zijn wij een betrouwbaar en populair merk in vele bedrijfstakken, met een sterke aanwezigheid in vele landen wereldwijd. Als één van de toonaangevende leveranciers in Europa van oplossingen voor afvalverwerking, hebben wij een gegronde, sterk economische basis.
Hoofdkantoor Bramidan balenpersen Denemarken Hoofdkantoor Bramidan balenpersen Denemarken

Wie gebruikt onze balenpersen?

Ons brede productassortiment voldoet gemakkelijk aan de behoeften van vele verschillende bedrijven. Door voortdurend naar de markt te luisteren hebben wij ervaring opgebouwd, waarbij onze klanten worden voorzien van primaire behoeften. Onze klanten vertrouwen op ons. Dat kunt u ook.
Bramidan monteur verricht werkzaamheden aan balenpers Bramidan monteur bij balenpers

Verwacht betrouwbaarheid en efficiency

Na meer dan 30 jaar balenpersen geleverd te hebben aan tevreden klanten in vele verschillende branches en bedrijven, weten wij dat efficiënte afvalverwerking een waardevol en heel zichtbaar verschil maakt. Decennia ervaring - en nauw contact met de mensen die onze balenpersen in werkelijkheid gebruiken - maakt het mogelijk voor ons om oplossingen te creëren die de betrouwbaarheid en efficiency leveren die onze klanten verwachten van een Bramidan oplossing.

Het breedste assortiment en de hoogste veiligheid

Vandaag de dag zijn wij er trots op één van de breedste scala van producten op de markt aan te bieden. Iedere machine wordt speciaal geoptimaliseerd voor de verwerking van karton, plastic en andere recyclebare materialen. Onze balenpersen zijn, met het oog op veiligheid, ontworpen en gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zullen jarenlang probleemloos meegaan.

Uw succes is ons belangrijkste doel

Het maakt niet uit of u uw balenpers van ons koopt of huurt, wij willen dat u de maximale bedrijfswaarde eruit haalt.

Deze ambitie is het kenmerk van de manier waarop we zaken doen. Daarom zijn we vaak de preferred partner voor grote industriële bedrijven of winkelketens op zoek naar nieuwe afvaloplossingen. Wij adviseren onze klanten bij grotere horizontale of perscontainer-installaties.