Choose language
Nieuws & Events
3-10-2016

Bramidan en PRESTO bundelen krachten

Neem contact met me op
Ik zou graag meer willen weten over uw afvaloplossing.
Bramidan main building and flag

Beide bedrijven werkten al enige jaren samen. Per oktober 2016 wordt die samenwerking nog intenser en gaan we samen verder onder de naam Bramidan Nederland B.V.


Een bundeling van krachten, kennis en service met als doel uitbreiding van ons aanbod én een sneller landelijk opererende servicedienst... dat is in een notendop wat onze samenwerking met Presto GmbH per 1 oktober 2016 voor onze bestaande en nieuwe klanten gaat betekenen. Beiden hebben wij in onze respectievelijke markten een sterke naam opgebouwd en die gaan wij vanaf oktober aanstaande verder uitbouwen. Nog steeds onder de naam Bramidan Nederland.

Exclusieve distributeur

Wij werken al enige jaren met Presto samen. Per oktober 2016 wordt die samenwerking nog intenser, doordat Presto al zijn Nederlandse verkoop- en serviceactiviteiten met die van ons integreert. Vanaf dan zijn wij exclusieve distributeur van Presto-producten. Daarnaast wordt ons serviceteam met de komst van Presto uitgebreid. Het team is dan verantwoordelijk voor onderhoud en service van alle in Nederland verkochte of verhuurde Bramidan-, Presto- én Hegerproducten.
Bramidan Nederland sales and service team in front of service cars

Toegevoegde waarde strategisch partnerschap

Het strategisch partnerschap biedt een kans om onze groei en ontwikkeling in de recyclingmarkt te versnellen én onze toegevoegde waarde voor klanten te vergroten: enerzijds een uitgebreider machineaanbod op het gebied van verwerking van (afval-) reststromen en anderzijds een nog snellere (service-) ondersteuning, dankzij de landelijke dekking van onze gespecialiseerde servicedienst. Samen met Presto kunnen we nu meer dan ooit tevoren onze klanten benaderen met een volwaardiger aanbod van producten en diensten.

Bramidan Nederland

Wij zijn onderdeel van het Deense bedrijf Bramidan A/S en een toonaangevende leverancier van balenpersen in Europa. Wij bieden maatwerk oplossingen voor het comprimeren van karton, plastic afval en andere recyclebare materialen. Sinds het moederbedrijf in 1999 ook in hier Nederland actief werd, onder de naam Bramidan Nederland, is er een solide basis van trouwe klanten ontstaan.

PRESTO GmbH

Ook het van origine Duitse Presto is, al meer dan 50 jaar, een vooraanstaande leverancier in de recyclingindustrie. Sinds 2005 opereert het bedrijf in Nederland en bedient sindsdien diverse gerenommeerde winkelketens, afvalbedrijven, papierfabrikanten, industriële en recyclingbedrijven.
Het nieuwe verkoopteam staat voor u klaar, van links naar rechts Lennaert, Harold, John en Raymond.


Nadere informatie

Wilt u meer weten over de samenwerking met Presto? Neem dan contact op met John van der Linden, Country Manager.

«Terug